maandag 28 mei 2018

Omheining paarden

Europa´s grootste online schrikdraad vakwinkel met eigen service afdeling. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Onze omheiningen worden veelal gebruikt voor paardenweides en rijbakken, maar ook voor het afrasteren van tuinen en erven. Wij bieden diverse omheiningen aan van uitstekende kwaliteit.

Zo hebben wij voor elk project een passen oplossing. Alle omheiningen zijn stevig, veilig en geschikt voor paarden. Houten omheining voor uw ( paarden )wei. Een houten omheining van Lands End geeft u de mogelijkheid om uw afrastering in sfeer te laten aansluiten op het landschap. Met een mooie, natuurlijk uitstraling is het de ideale manier om bijvoorbeeld paardenwei af te grenzen.


Onze paardenomheining wordt gemaakt van eerste klas Noord Europees grenen. Wij werken uitsluitend met de beste materialen.

Paarden hebben ontzag voor deze stroomschokken en blijven daarom van de afrastering af. Voor elektrische afrasteringen worden verschillende geleidende materialen gebruikt. Prikkeldraad is ongeschikt voor paarden door het gevaar voor verwonding.


Het is de veiligste omheining speciaal voor paarden en overige weidedieren. Een geschikte omheining voor paarden moet aan allerlei zaken voldoen. Zo moet het stevig genoeg zijn om de paarden binnen de weide te houden. Daarnaast moet het veilig zijn voor de paarden , zodat ze zich niet verwonden wanneer ze langs het hekwerk schuren of eraan proberen te knagen.


Indien u voor uw paard (en) een veilige maar ook een mooie omheining zoekt bent u bij Bedaf Stallenbouw bv aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten omheiningen in ons assortiment. Ook voor de weidepalen voor bijvoorbeeld een afrastering met stroomdraad kunt u bij ons terecht. De beste paardenomheining is zichtbaar, staat stevig en blijft jarenlang mooi. Bij Poda heeft u ruime keuze in omheiningen en poorten.


Door de hoge kwaliteit geven wij tot jaar garantie. Omheining paarden weiland. Kijk ook eens naar de houten omheiningen.

Heeft u uw paardenomheining gevonden? Neem dan contact met ons op en bestel de gratis. Als vuistregel voor de afrasteringhoogte bij paarden geldt: tot x schofthoogte van het grootste in de weide gehouden paard. Natuurlijke bochten, moeilijke niveauverschillen, mooie rechte lijnen. Voor een veilige en zekere schrikdraadafrastering voor paarden zijn minstens twee rijen geleiding nodig, die naar de betreffende paarden in hoogte aangepast kan worden.


Indien gewenst, kunnen we de omheiningen voorzien van een elektrische beveiliging. Ook een paarden paddock is uitermate geschikt om aan te leggen met deze materialen. Duurzame paardenomheining. Met degelijke paardenomheining van hout verdwijnt ook het gevaar dat de dieren gewond raken.


Op onze website vindt u een groot gedeelte van ons aanbod in omheiningen van o. Denk hierbij aan kou, regen, zon, warmte en wind. Omdat hout een natuurproduct is, werkt hout onder deze invloeden. Om uw omheining een lange levensduur te geven, worden alle Chevaldo materialen “geïmpregneerd” oftewel “verduurzaamd”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts