woensdag 23 mei 2018

Intratuin tuintafel

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Kies uit 4tuintafels online! Bestel uw tuintafel direct hier. Tuintafels online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online.

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuintafels. Meer geluksmomentjes buiten! Jouw buitentafel vind je bij Intratuin ! We hebben hoge tafels, lage tafels, ronde tafels, vierkante tafels en nog veel meer.


De tafels voor buiten kun je kiezen bij een set met stoelen of plaats buiten bijzettafeltjes met een mooie pot en plant erop. Een buiten eettafel of terrastafel om gezellig om met vrienden en familie aan te barbecueën of om heerlijk met zijn tweetjes aan te dineren. Voor elke tuin en elk doel vind je bij Intratuin een passende tuintafel.


Creëer een complete tuinset met bijpassende tuinstoelen!

Doordat bistro tuintafeltjes klein van formaat zijn, komen ze prima tot hun recht in kleinere buitenruimtes! Handig om aan te eten, voor je drankje of als plantentafeltje. Bij Intratuin vind je diverse bistrotafeltjes: van rond tot vierkant en van hout tot metaal. Alleen beschikbaar in de winkel. Intratuin dinertafel Thor is een smaakvolle tuintafel die moeiteloos iedere tuin zal sieren.


De tafel heeft een eigentijdse uitstraling door het strakke keramische blad en de stoere aluminium kruispoot in de kleur grijs. Gemaakt van aluminium met keramisch bla grijs, 2x 1x cm. De Toronto tuintafel is een mooie ronde tuintafel van wicker in charcoal kleur. Het wicker zorgt ervoor dat deze tuintafel weerbestendig en onderhoudsvriendelijk is.


Afmetingen (lxbxh): 100(Ø) x 75(h) cm. De Cleveland tuintafel van Fonteyn heeft een mooie moderne uitstraling door het wit gepoedercoate aluminium en het tafelblad van polywood. Deze tuintafel met kruispoot is te combineren met diverse tuinstoelen zoals de Utah tuinstoel of de Klara verstelbare tuinstoel. Intratuin heeft een breed assortiment voor het onderhoud van tuinmeubelen.


Voor ieder soort materiaal hebben we reinigers en beschermers. Begin altijd met het schoonmaken van de meubelen. Behandel ze daarna met een Intratuin beschermingsproduct om de levensduur van je meubelen te verlengen.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.

Een breed assortiment aan tuinmeubelen vind je bij Intratuin Halsteren. Wat dacht je van topmerken als, Hartman, Life en Keter. Met onze tuinmeubelen haal je top kwaliteit in huis. Ieder jaar kijken we weer uit naar het moment dat de tuinset of loungeset naar buiten kan en genieten we extra van het buitenleven. Op zoek naar een tuinset of loungeset maar dan extra scherp geprijsd?


Een tuintafel met een blad van graniet is zwaar maar daardoor erg solide. Als je natuurlijke materialen goed onderhoudt, worden ze op een mooie manier oud zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Een stukje lichter, maar net zo mooi als natuursteen, is een tuintafel met een blad van spraystone. Maar ook kan je bij het uitzoeken van een nieuwe tuintafel rekening houden met het aantal mensen dat je aan de tafel kwijt wilt.


Aan een tuintafel kan je gezellig buiten eten en genieten van de zon. Ook zijn de tafels er in veel verschillende soorten materialen die allemaal goed tegen weersomstandigheden kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts