vrijdag 18 mei 2018

Prefab schuur hout

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De grootste collectie schuurtjes hier!

Schuurtjes tegen de laagste prijzen. Onder een houten schuur verstaan wij een gesloten tuinschuur van enig omvang. Onderstaand vindt u een uiteenlopend assortiment prefab houten schuren van Scandinavisch vuren, geïmpregneerd hout en Lariks Douglas houtbouw. Naast een bouwpakket kunt u bij houthandel Gadero ook zelf een houten schuur op maat bouwen.


Wij hebben een ruim aanbod aan gemakkelijk te monteren houten tuinschuren , tuinhuisjes en garages in blank vurenhout of geïmpregneerd hout. Een grote schuur duurt uiteraard wel iets langer, maar een dag is zeker weten realistisch. Absoluut geen standaard prefab schuur.


Vaak wordt er gedacht dat er helemaal geen inspraak is, maar een prefab schuur is absoluut niet standaard.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een betonnen schuur. Zo heeft u bijvoorbeeld minder onderhoud aan het geheel en in combinatie met een lessenaar dak zorgt dit voor een mooie uitstraling. Uw schuur staat op deze manier letterlijk als een huis en de schuren kunnen tegen een aantrekkelijke prijs voor u worden gebouwd.


De mogelijkheden wanneer het gaat om het laten zetten van een schuur zijn onbeperkt. Uw wensen bepalen uw schuur op maat, door ons uitgewerkt. Hoe mag de schuur eruit zien?


Dient de auto eronder te passen, of een zithoek met barbecue of kachel? Een stenen of houten schuur bouwen is niet langer een simpel, gammelschuurtje. Voor alles op het gebied van houtbouw op maat. Wanneer u kiest voor de professionaliteit, van Schipper Groep, kiest u voor kwaliteit en jaar ervaring. BOHA levert topkwaliteit tegen basisprijzen.


Door de ervaring en de nauwkeurige inzet van onze medewerkers bent u bovendien verzekerd van jarenlang zorgeloos comfort. De BOHA garantie is dan ook keihard: jaar. Wij bouwen voor u kapschuren, klassieke schuren, nostalgische schuren en designschuren op maat.

Dankzij onze architect en eigen houtbouwfabriek is elk ontwerp mogelijk. Binnen weken kunt u al genieten van uw houten schuur. Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout , lariks of douglas. Wanneer deze akkoord zijn beginnen wij met het produceren van uw schuur.


Dit gebeurt door vakmensen die professioneel zorgdragen voor het project. Door de huidige trend passen wij vaak een landelijke schuur met veranda toe. Dit geeft een leuke uitstaling en is van toegevoegde waarde voor uw tuin.


Een schuur hoeft niet duur te zijn wanneer het prefab gemonteerd word. Een prefab schuur wil zeggen dat wij de elementen grotendeels compleet af maken in onze fabriek. Een houten schuur kunnen we voor u uitvoeren met een plat dak, maar ook met een zadeldak en bergzolder. Aan de hand van uw wensen en budget kunnen we de prijs van een schuur bepalen. De afmeting van uw schuur , de keuze in materialen en het toepassen van een fundering bepalen onder andere de prijs van een houten schuur.


In onze eigen houtfabriek vervaardigen wij vervolgens uw volledige klassieke houtbouw schuur. Houtsoort: Douglas houten nostalgie schuur. Bij Houtbouw Holland kiezen wij bewust voor het gebruik van Douglas Hout. De gebinten, dakbeschot, gevelbekleding, als mede de spanten (gordingen), stijl en regelwerk bestaan volledig uit Douglashout.


Vooral de betonnen schuur ook wel betonschuur genoemd behoort tot de core-business van ab. Behalve makers en leveranciers zijn wij ook bouwers. Als geen ander zijn wij specialist op dit gebied en hebben wij al talloze schuren in en buiten Nederland geleverd en geplaatst.


Door de jarenlange ervaring en kennis, zijn de mogelijkheden ongekend. Douglas Houtbouw neemt u alle zorgen uit handen door de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Dit betekent duidelijke afspraken van ontwerp tot eind resultaat. Prefab schuur Beestenboel is een aantrekkelijke schuur om te zien en zeer strak uitgevoerd door zijn geheel zwarte aankleding.


Het enige wat nog hoeft te gebeuren is uw nieuwe schuur naar de bestemming te slepen. Dit is voor vele al een reden om voor een prefab schuur te kiezen. De snelhei waarmee u een nieuwe schuur kunt bouwen is verbluffend. Maak uw eigen prefab schuur.


Onterecht wordt er gedacht dat prefab een standaard catalogus schuur is. In eigen werkplaats bouwen wij alle houten schuren in prefab delen. U kiest uit blank vurenhout, geïmpregneerd hout of lariks hout en wij bouwen uw schuur , een van onze prachtige standaardmodellen of persoonlijk maatwerk.


Bekijk ook onze video met tips voor een kapschuur overkapping bouwen. In dit voorbeeld maken we een reeds op maat gezaagde Tuindeco kapschuur van glad geschaafd douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts