donderdag 3 mei 2018

Oase aquamax eco

Ruim op voorraad en scherpe prijs! Oase Aquamax Eco Vijverpomp. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Met de speciale reiniger AquaActiv PumpClean verlengt u de levensduur van uw pomp en zorgt u voor een langdurig hoge capaciteit.


Bij ingeschakelde SFC-functie zorgt de pomp zelfstandig voor de optimalisering van de waterhoeveelheid en de transporthoogte en reduceert deze tot max.

Vandaag bestel morgen in huis! Zo is de gewenste doorstroming volledig regelbaar (van tot 1) en is de pomp uitgerust met een tweede inlaat. Snelle levering Gratis advies Betaal na ontvangst! AquaMax Eco Premium Behoedzaam voor het milieu – zuinig voor u! Ruime keuze tuinartikelen online.


Door Het Ontwerp Nagenoeg Onzichtbaar In Uw Vijver! Advies op maat van experts. Deze pomp voldoet aan alle eisen die je vandaag de dag aan een pomp mag stellen.

In de eerste plaats is dit het geringe energie verbruik van deze pomp. En dit zonder dat het ten koste gaat van de doorstroomsnelheid en opvoerhoogte. De betrouwbare en meest energiezuinige pomp. Dit satellietfilter zorgt ervoor dat u de tweede ingang van de pomp kunt gebruiken en op ander gelegen delen in de vijver de bodem kunnen reinigen.


Koop nu en betaal pas over dagen! STERK EN MET EEN FLEXIBELE CAPACITEITSAANPASSING Heel individueel regelbaar is de transportcapaciteit van deze buitengewoon sterke pompenserie met twee motoren – heel comfortabel per afstandsbediening. Met vijverpompen van de Aquamax Eco Premium serie weet je zeker dat je een juiste aankoop doet. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze filter- en beeklooppomp is regelbaar met OASE InScenio FM-Master WLAN Deze uiterst sterke krachtpatser heeft een opmerkelijk laag energieverbruik en bespaart dus veel stroom. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Het is mogelijk dat u voor een gelijktijdige toevoer van vuildeeltjes op de extra gepatenteerde ingang filtertoebehoren aan gaat sluiten. Deze kwaliteit biedt u dan ook een garantieperiode van jaar.


U kunt de doorstroming van de pomp geheel zelf regelen van tot 1. De vijverpomp is ook in een droge opstelling te gebruiken. Omschrijving Satelliet filter oase aquamax eco. Eerlijk en deskundig advies.

Wesdijk dé vijverspecialist! Deze krachtige combinatie van een filterpomp en beeklooppomp is ideaal wanneer u voor het eerst een tuinvijver heeft aangelegd. Schroeven verwijderen, tussenhuis, O-ring en rotor verwijderen. De Aquamax Eco Premium vijverpomp is nat en droog opstelbaar en kan vuildeeltjes met een grootte tot 11mm probleemloos te verpompen. De pomp is uitgevoerd met een tweede ingang voor extra multifunctioneel gebruik.


Werkt prima en zuinig in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts