woensdag 2 mei 2018

Zitmaaier mcculloch

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig?


Een compacte zitmaaier , ontworpen om te werken in kleinere tuinen. En dankzij het compacte formaat zijn ze makkelijk op te bergen in kleine ruimtes. De ideale zitmaaier voor een gunstige prijs. Het leven zit vol met obstakels, maar sommige zijn gemakkelijk te overwinnen. U kijkt gemakkelijk over het voorste maaidek met perfect zicht op het te maaien gras, zodat u sneller maait dan ooit tevoren.


Het is essentieel dat u het juiste olieniveau op uw zitmaaier handhaaft. Te weinig of te veel olie kan schade aan uw motor veroorzaken. Cm breed maaidek,netjes onderhouden. Versnellingen, geen hydrostaat. Voer je tuinklussen snel uit dankzij de efficiënte producten van dit krachtige merk.


Zitmaaier mcculloch

Benieuwd wat de populairste producten zijn? In het begin was de doelgroep voornamelijk professionele gebruikers. Groot aanbod tuinartikelen online! Sinds de jaren werden producten voor particulier gebruik in het gamma opgenomen. En heeft een vermogen van 5. Daarnaast heeft hij een Powerdrive CVT type transmissie.


Perfect geschikt voor het maaien van o. Gebruiksvriendelijke zitmaaier. Iets wat bij dit model niet het geval is. Deze grote tuintractor heeft een maaibreedte van maar liefst 97cm met grote opvangbak van 2liter. De zitmaaier heeft een maaihoogte instelbaar van 38mm tot 102mm.


Mc culloch zitmaaier met automaat, breed maaidek en sterke motor. Zo goed als nieuw Ophalen of. Voor grote lappen grasland is een zitmaaier de uitkomst. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maakt het mogelijk om het gras te.


Verstelbaar van voor naar achteren, naar beneden en omhoog. Zitmaaier met zij-uitworp en een maaidek van 97cm. Zo kan iedereen eenvoudig gebruik maken van deze zitmaaier. Wat tevens erg handig is aan deze zitmaaier is dat hij beschikt over een slangaansluiting. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Zo wordt een zitmaaier gratis thuisbezorgd. Bovendien profiteer je altijd van dagen bedenktijd. Dan kun je de zitmaaier probleemloos aan ons retourneren. We zullen gebruikte zitmaaiers blijven aanbieden, maar u kunt bij ons ook nieuwe zitmaaiers , frontmaaiers en maaiers met accu kopen. We zijn dealer van de merken John Deere, STIGA en Castelgarden.


Daarmee kunnen we een breed assortiment aanbieden zodat er altijd een passende zitmaaier te vinden is. Ook wereldberoemde concurrent BlackDecker heeft nog halverwege de jaren 7 een jaar of tien, dit bedrijf in handen gehad. Bij zitmaaiers heeft u de keuze uit een frontmaaier, hierbij zit het maaidek aan de voorzijde - tuintractor hierbij zit het maaidek onder de machine tussen de wielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts