dinsdag 3 mei 2016

Cinderella bamboo

Cinderella bamboo

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Cinderella bamboo

De vulling van Bamboo vezel zorgt voor een maximale vocht-regulatie en werkt buitengewoon goed ventilerend. Daarnaast is deze vezel van nature anti-bacterieel. Een puur natuurlijk dekbed voor een uitstekende nachtrust. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig. Mijn vrouw had er al een en die beviel zo goed dat ik er zelf ook een heb aangeschaft.


Dit dekbed heeft een vulling van 1 bamboe en is daardoor goed luchtdoorlatend. Het is voorzien van een warmteklasse en biedt prettige verkoeling in de zomer. Het dekbed is hierdoor heel geschikt voor de warme zomernachten.


Cinderella bamboo

Verkrijgbaar in de maten 140x200cm, 140x220cm, 200x200cm, 240x200cm, 240x220cm, 260x220cm. Cinderella Zomer Dekbed Bamboe. Bekijk de Product Specificaties voor meer informatie. Artikelen van cinderella bamboo koop je eenvoudig online bij bol. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Kies uit 9producten vanaf € 195. Bestel hier tuinartikelen online. Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De natuurlijke eigenschappen Bamboo zorgen voor een optimale vochtregulatie, waardoor u kunt genieten van een koele nachtrust.


Dit dunne zomer dekbed zal heerlijk soepel om uw lichaam vallen wat prettig aanvoelt, en door de zeer goed ademende eigenschappen van het materiaal en de optimale vochtregulatie zult u het niet snel te warm krijgen in de zomer. Belangrijke specificaties. Licht, ademend en antibacterieel. Door de natuurlijke bamboevulling is dit dunne dekbed ideaal voor zomerse.


Bamboo is uitermate licht en heel erg goed ademend is maakt dit het dekbed extra comfortabel. Door de vulling van bamboe heeft dit dekbed van nature een antibacteriële werking en verkoelende werking. De tijk is van 1 perkaline katoen met trapezium stiksel.


Cinderella bamboo

Vergelijk eenvoudig beddengoed online en maak altijd de juiste keuze! Kies zelf de aanbieder met de laagste prijs. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Wellicht kunnen de bezoekers van ManualsCat. Bamboe kent namelijk een goede vochtregulatie en daardoor blijft het bed lekker.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Lekker slapen moet in alle seizoenen kunnen. Maar in de zomer valt dat soms niet mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts