donderdag 2 juni 2016

Tuinland graszoden

Een mooi gazon binnen enkele minuten? Dan zijn graszoden de oplossing! In al onze winkels kun je eenvoudig graszoden bestellen. Een kwalitatief merk die al jaren lang top kwaliteit levert.


Hier kun je terecht voor allerlei leuke tips en inspiratieweetjes voor jouw huis en tuin het gehele jaar. Op zoek naar het perfecte gras voor uw tuin? Tuinland tips en inspiratie Welkom op onze inspiratiepagina!


Queens Grass biedt voor ieder type tuin de optimale grasmat. U vindt onze graszoden in bijna heel Europa, ook in Rusland en de Baltische landen. Op bijvoorbeeld voetbalvelden voor amateurs en professionals, gazons in privé tuinen en parken, kinderspeelplaatsen, golfbanen en taluds.


Intratuin Leeuwarden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en. Een gazon creëert ruimte, is fijn voor de kinderen én goed voor de biodiversiteit. Wil je graag een mooi groen tapijt, maar heb je geen tijd (of geduld) om een gazon in te zaaien? Echt gras uit eigen keuken!


Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. De graszoden liggen dan op de aangegeven datum voor u klaar.


Ga snel naar graszoden bestellen om uw bestelling te plaatsen! Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit. Alle merken I vanaf € 139. Goedkope graszoden tegen een voordelige prijs vanaf euro per m2. Zo hoef je geen graszaad te strooien en te wachten tot het gras opkomt.


Het leuke van graszoden is dat je grasveld er gelijk heel natuurlijk uit ziet. Wij verkopen drie verschillende soorten grasmatten. Hieronder kunt u direct online u graszoden kiezen en bestellen. Zeer mooie verse graszoden juli de graszoden besteld online en betaald via ideal.


Werd netjes gevraagd waar ze de pallet moesten plaatsen. Na het werk direct begonnen met het leggen van de mooie donkergroene zoden. Het resultaat is een mooi en strak grasveld. Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues. Drie vestigingen in Friesland.


Kom langs bij tuincentrum de nieuwstad voor bloemen, planten, bloembollen, een complete dierenwinkel of een zwembad in uw tuin! De frisgroene graszoden zijn bestand tegen flinke belasting en half schaduw. Onze graszoden komen direct van het land en worden gekweekt zonder netten.


Wie wil er niet een mooi groen gazon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts