dinsdag 18 juli 2017

Elektrische vliegenlamp

Effectieve vliegenbestrijding in de stal met onze elektrische vliegenlampen. Op zoek naar een professionele elektrische vliegenvanger voor in de stal? Diverse elektrische vliegenvangers.


Bestrijd vliegen veilig zonder gif. Eenvoudig online te bestellen.

Voorkom vliegen, bestrijd maden. Vind elektrische vliegenlamp als je nu zoekt. Voor 23:bestel Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Vliegenlampen voor 22u bestel morgen in huis. Ze zijn van goede kwaliteit en ze zorgen ervoor dat u geen overlast van die vervelende vliegen heeft. De vliegen worden aangetrokken door het blauwe Uv-licht van de elektrische vliegenlamp aangetrokken.

Welke vliegenlampen zijn er? De meest bekende vliegenvanger is de blauwe vliegenlamp , een elektrische vliegenvanger welke voorzien is van een blauwe lamp waar de vliegen door worden aangetrokken. Een insectenlamp trekt in principe alle soorten vliegende insecten aan van fruitvliegjes, wespen, muggen tot huisvliegen en bromvliegen.


De serie elektrische vliegenlampen van Rentokil Pest Control worden onder de merknamen Luminos en Lumnia op de markt gebracht. De Luminos Pro is een vliegenlamp speciaal ontwikkeld voor omgevingen met een relatief laag risico. Naast de Luminos vliegenlampen heeft Rentokil Pest Control onlangs ook de Lumnia vliegenlampen geïntroduceerd. Met de elektrische Insectendoder van ED kun je lekker buiten zitten en genieten van de natuur zonder enige last van insecten. Dit product elektrocuteert elke mug die tegen de rooster aankomt zonder enige kans van overleving.


De insectendoder elektrocuteert de. UV vliegenlamp met lijmbord - Met deze elektrische vliegenvanger met drie lampen vang je zonder pesticiden op een veilige en schone manier insecten. De UV vliegenlamp heeft een effectief lijmbord en is geschikt voor binnengebruik.


Het bereik is ongeveer 1m². Deze lamp is bovendien perfect voor gebruik in de horeca. Snel en effectief vliegen.


De Fly Away Plug-in is voorzien van een Watt lamp en heeft een aantrekkelijk ontwerp.

Deze vliegenlamp is heel geschikt voor gebruik thuis, in de keuken, de huiskamer, in de slaapkamer, maar ook. Elke elektrische vliegenlamp vangt vliegen aan de hand van een kleefplaat of kleefrol of een combinatie van beide technieken zodat er geen insectendeeltjes in de lucht verspreid worden zoals dat wel het geval is voor vliegenlampen met een hoogspanningsrooster. Kleefplaat: bevindt zich achter de UV-lampen. Bestel nu online een vliegenlamp voor kleine en grote ruimtes tot 100m² bij Allekabels. Vergelijk voor de laagste prijs.


De elektrische vliegenlamp is een veel gebruikt product om gemakkelijk en snel vliegen mee af te vangen. Heeft u bijvoorbeeld last van vliegen in uw huis, restaurant of kantoor? Dan is een vliegenlamp een ideale oplossing om van uw probleem af te komen! De lampen zijn voorzien van een blauwe loklamp waar de vliegen, muggen en motten of af komen. Ze hebben allemaal een verschillend bereik dus u moet goed kijken welk apparaat het beste bij u past.


Elektrische vliegenlamp Inox. Alle EcoKill Inox-modellen zijn door TÜV-GS gekeurd en voorzien van een UV-lichtbron met hoge levensduur. De gemakkelijk te hanteren vliegenlamp zorgt ervoor dat wespenoverlast voorgoed verleden tijd is. Een elektrische vliegenlamp is multifunctioneel. Je kunt er namelijk allerlei insecten mee uitschakelen, zowel vliegen als wespen.


In de categorie insectenlampen vindt u een ruim aanbod aan vliegenlampen. Een vliegenlamp voor wespen wordt meestal gebruikt als er sprake is van overlast. Daarnaast vindt u hier ook de bekende elektrische vliegenmepper. De vliegenlamp is eenvoudig op te hangen dankzij met behulp van de metalen hanger.


Er worden geen chemicaliën of sprays gebruikt, het rookt of ruikt niet, produceert geen afvalstoffen en is milieuvriendelijk. Hoe groter de reikwijdte van de elektrische insectenlamp, hoe beter de vliegende insecten afgevangen worden: niet juist. De reikwijdte hangt af van de omgeving.


In een opslagplaats waar materialen tot aan het plafond staan opgestapel zijn meer elektrische insectenlampen nodig dat in een lege ruimte. Nu in de aanbieding van € 5voor € 450!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts