maandag 10 juli 2017

Stalen balustrade

Prenez vos mesures, et Rendez-vous en magasin Mistermenuiserie. Specialist in stalen trappen en trapleuningen op maat. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren. Wij vervaardigen balustrades in staal met toewijding en vakmanschap en zorgen voor een gave en perfecte afwerking.

Jeffrey Van Den Broeck biedt u een ruime keuze aan materialen en afwerkingen. Krepla Trappen is uw specialist in stalen trappen en balustrades met een hoog afwerkingsniveau. Wij ontwerpen, produceren en monteren voor iedereen, van particulier tot multinational, van enkele trap tot complexe combinaties.


In staal kan het allemaal, zeker met Staaltotaal. Ook trappen en balustrades. Op zoek naar een standaard oplossing voor een trap en hekwerk? Of toch liever een op maat ontworpen en exclusieve design-trap en – balustrade ? Van Ee Staalspecialisten is erin gespecialiseerd.


Stalen trappen en balustrades.

Een mooi ontworpen en gemaakte trap is ook een echte eye-catcher voor uw woning of kantoor. Daarnaast zijn balustrades voor bijvoorbeeld het trappenhuis of vide mogelijk. Wij installeren balustrades voor particulieren of in projecten voor aannemers, VVE’s en projectontwikkelaars. Uitvoeringen zijn mogelijk in glas of aluminium. Verschillende soorten balustrades.


De toepassingen zijn legio: voor een galerij, een monumentaal balkon, dakterras, trap, brug of vide. Het perfecte huwelijk tussen stevigheid en klasse: onze handgemaakte balustrades en leuningen in inox , metaal of smeedijzer zijn je steun en toeverlaat. Balustrade volgens jouw wensen.


Iedereen heeft een eigen stijl en smaak. Ze worden ook gemaakt voor moderne woningen. De vrijdragende glasbalustrade is een minimalistische balustrade omdat de bevestigingsmiddelen niet opvallen. De handreling van de balustrade mag van hout zijn maar ook van (roestvrij) staal.


Veiligheid van balustrades. Onze balustrades voldoen aan alle veiligheidseisen. Voorbeelden van trappen voorzien van stalen balustrades bij onze klanten. Voor een stijlvolle opgang is een stalen trap van INDOOR steel een perfecte keuze. Een zwarte trapleuning van staal op een strakke balustrade.


De stalen trapleuningen, balustrades en traphekken van Steellife by Roukens zijn altijd op maat en verkrijgbaar in alle soorten en maten die u bepaalt: houvast met karakter!

Sierlijke stalen spijlen in een traphek. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden , afscheidingen en trappen. Handgemaakte trapleuningen geschikt voor elk interieur met unieke montage. Eigen ontwerp van MDG Design. Rustiek, nostalgisch of juist strak en modern, bij de.


Een RVS balustrade maken heeft vele voordelen voor zowel particulieren als bedrijven en kan opgebouwd worden uit bijvoorbeeld losse elementen waardoor je op een eenvoudige manier zelf een balustrade , railing of leuning kunt maken. Bekijk online eens de vele mogelijkheden en kom er ook achter hoe gemakkelijk het is om een RVS balustrade te maken. Het stalen balkonhek is enkel leverbaar op projectbasis en zal geheel conform traditioneel smeedijzer worden uitgevoerd. Deze oudhollandse hekwerken van staal worden uitgevoerd met stalen krullen, stalen ringen en eventueel punt smeedwerk naar gelang het ontwerp van de klant.


Kant-en-klare RVS hekwerken of balustrades. Wij kunnen al onze hekwerksystemen kant-en-klaar aanleveren. Het (in lijn) boren, tappen en op lengte zagen van RVS buis voor balustrades en balkonhekken kunnen wij voor je doen in onze werkplaats.


Hierdoor hoef je de balustrade enkel nog op locatie te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts