maandag 24 juli 2017

Abbeystones wildverband aanbieding

Specialistisch advies nodig? Ruime keuze tuinartikelen online. Abbeystones , de prachtige getrommelde stenen van Excluton. Sinds jaar en dag is de abbeystones wildverband een populair wildverband voor uw terras of oprit. Nieuw en 1e keus trommelstenen 30x4 scherp geprijs veilig betalen in onze webshop, binnen 2-werkdagen geleverd.


Alle maten leverbaar in diverse prachtige kleuren.

Wanneer je jouw tuin wat speelser en romantischer wilt inrichten is een wildverband hier erg geschikt voor! Ze doen denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Dan zit u goed bij NuSierbestrating.


Wij bieden namelijk B-keus bestrating aan. Deze bestrating kan wel tot goedkoper zijn dan A-keus bestrating. Ook abbeystones zijn goedkoop als B-keus bestrating.


Getrommelde bestrating abbeystone wildverband grijs zwart. Door de duurzame eigen productie van deze stenen kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van dit product waarborgen. De abbeystones zijn zeer geschikt om in een wildverband te leggen, hierdoor verspringen zowel de horizontale als de verticale lijnen.

Door de afmetingen en rustige kleuren zijn deze stenen uitermate geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Deze veel verkochte trommelsteen is verkrijgbaar in een keur aan formaten, kleuren en nuances. De abbeystones grijs zwart wildverband 6cm dik wildverband bestrating van het merk Excluton bevat de. Met een wildverband ontstaat er speels effect in uw tuin en wordt vaak gebruikt voor een oprit.


Ook creëer je je een mooi speels effect met de verschillende formaten stenen. Wildverbanden zijn leverbaar in vele verschillende kleuren maar ook in verschillende bewerkingen, denk bijvoorbeeld aan: getrommel strak, ongetrommel met facet, zonder facet. Betonstenen met een eigenzinnige uitstraling. De ‘look’ van het verleden wordt feilloos gecombineerd met het gebruiksgemak dat tegenwoordig aan een steen wordt gesteld. Ze zijn er namelijk in 21x14xcm.


U niet aftrillen en is niet geschikt voor een zwaardere belasting dan voet-verkeer. Er zijn verschillende kleurstellingen, en verschillende formaten. Steen voor steen komt er leven in je tuin met deze prachtige serie verouderde, maar maatvaste betonnen stenen. Nostalgie in een praktische hedendaagse uitvoering.


Deze stenen zijn uitermate geschikt voor zowel een oprit, terras of tuinpaden. Door de grote variatie valt er altijd een passende combinatie te maken. Ook een wildverband behoort tot de mogelijkheden.


Aanbieding wildverband Bont Natural zonder kleurkeuze 0x0x4cm per mAanbieding Wildverband Mondriaan zonder. Trommelstenen zijn prachtige stenen voor de meest uiteenlopende soorten tuinen. Ook het wildverband behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u een rustieke tuin, dan is deze steen de ideale steen, door de iets ruwere randen geeft het een authentieke uitstraling. Online Tuinwarenhuis is een officiele Excluton dealer waardoor wij extra korting kunnen bedingen bij de fabrikant. Deze korting wordt direct verrekend met de prijs, waardoor u een lagere prijs betaalt voor uw betontegels. De tegel is geschikt voor in de tuin en oprit. Wat ons betreft geen raadsel, want deze getrommelde bestrating in wildverband combineert sfeer, duurzaamheid en kwaliteit.


De steen werd vroeger gebruikt rondom Engelse abdijen. Tegenwoordig zijn de originele abbeystones vervangen door een versie van beton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts