vrijdag 21 juli 2017

Graszoden speelgazon

Voor 12:Bestel Morgen Bezorgd! Graszoden Professioneel Aanleggen? Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

De stap om uw tuin op te waarderen tot een speeltuin door online een fijn speelgazon te kopen is niet alleen een traktatie voor de kinderen. Zodra ze zijn geleg groeien ze naar elkaar toe en vormen ze samen een sterk en strak speelgazon. Speelgazon met biologisch afbreekbare netting. Deze hoge kwaliteit graszoden speelgazon zijn uitermate geschikt voor de aanleg van een speel- of siergazon.


Het is dé ideale keuze voor de prijsbewuste consument. Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.


Zo ontstaat een graszode van topkwaliteit.

Onze speelgazon graszoden bestaat uit sterke grassoorten die bestand zijn tegen intensief gebruik en snel hersteld. Al jaren telen wij in Heythuysen graszoden en inmiddels behoren we tot de grootste leveranciers van gras in heel Europa. Al het gras wordt door ons zelf geteel wat een snelle en directe levering garandeert. Wij onderscheiden gazonsoorten: sportgazon, speelgazon en premiumgazon.


Ondanks dat speelgazon veel te verduren heeft, kan het wel tegen een stootje. Een voordeel is daarbij ook dat dit type gras zichzelf snel herstelt. Kunnen beter tegen drogere periodes en schaduwrijke plekken. Dit is onze mooiste en sterkste kwaliteit – de beste keuze als u kinderen heeft.


Dus kinderen kunnen er op spelen. Wij hebben maar één soort graszoden. Deze graszoden bestaan uit een mix van graszaden (engels raaigras, veldbeem roodzwenkgras, hardzwenkgras, struisgras), waardoor ze zowel voor speelgazon als voor siergazon uitermate geschikt zijn. De rollen hebben een afmeting van 40cm breed en 250cm lang. De grasrollen zijn daardoor eenvoudig te leggen.


De graszoden komen direct van het land en worden gekweekt zonder netten. Moet het gras bestand zijn tegen een stootje, zware druk of een potje voetbal: overweeg dan eens de graszoden van tuinengras. Dan adviseren wij speelgazon graszoden van Queens Grass.


Speelgras kopen doet u direct bij de teler. Als hovenier kunt u voordelig speelgazon en schaduwgazon inkopen.

Beide varianten zijn te verkrijgen in gekoeld ongekoelde graszoden. Tuindorado levert standaard graszoden met een mengsel van sterke grassoorten, ook wel speelgazon genoemd. Voetballen met de kinderen, een barbecue met vrienden, het kan allemaal met Sportgras.


Dit type gras is goed bestand tegen hevige belasting en groeit op vrijwel iedere ondergrond. Zelfs Champions League clubs maken gebruik van deze graszoden !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts