vrijdag 14 juli 2017

Huisje met buiten jacuzzi

Jouw nieuwe favoriete jacuzzi buiten? Huisjes boeken met veel korting! En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een privé- jacuzzi of hottub buiten in de tuin.


Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert. Of u nu alleen een nachtje of een weekend weg gaat, bij een huisje met een jacuzzi in de tuin komt u helemaal tot rust.

Privé genieten van je Finse sauna, whirlpool én verlichte buitenjacuzzi. Vers gevuld met bruisen masserend water. Vakantiehuizen met jacuzzi voor ieder seizoen. In een vakantiehuis met jacuzzi kunt u het hele jaar door heerlijk ontspannen.


Een jacuzzi in de tuin van uw bungalow of een jacuzzi op het terras van uw villa of appartement. Wat uw wensen ook zijn, Belvilla heeft altijd een vakantiehuis met jacuzzi dat bij u past. Tips voor huisje met Jacuzzi aan zee of leuke vakantiehuizen met een bubbebad of sauna.


Ontspannen in een jacuzzi met veel privacy in het groen.

Op en top genieten van rust, natuur en luxe kan in deze wellnessvilla op Buitenplaats De Marke van Ruinen. Na een wandeling door de Drentse natuur kunt u tot rust komen in de buiten - jacuzzi. In de zomer kunt u na een lange, warme zomerdag nagenieten in de jacuzzi onder het genot van een glaasje bubbels.


Winters is de jacuzzi bij uw vakantiehuis heerlijk warm en biedt het een zeer prettig contrast met de frisse buitenlucht. Speciaal voor u hebben wij daarom de fijnste huisjes met een sauna én jacuzzi voor u op een rij gezet. De ultieme romantische ‘get-away’ is natuurlijk in een huisje met een sauna en een jacuzzi buiten. Zeker wanneer het weer wat kouder is, brengen de bubbels van de jacuzzi een aangename warmte met zich mee. Op zoek naar een ultiem romantisch adresje, om jullie liefde te vieren - denk dan eens aan een huisje met jacuzzi.


We tippen de fijnste huisjes met jacuzzi. Veel luxe vakantiehuizen in Nederland met jacuzzi hebben buiten in de tuin of op het terras de jacuzzi staan. Zo kun je genieten van de tuin met uitzicht op de landelijke omgeving en ’s-avonds sterren kijken vanuit een warm bad.


Super romantisch met z’n 2-en. Zijn hier met vijf vriendinnen een lang weekend geweest. Bij super weer, gr en volop zon genoten van de: sauna, stoomcabine, hangmat, slaapkamers met goede bedden, mooie keuken, maar vooral van de jacuzzi buiten met weids uitzicht over de landerijen.


En avonds nog buiten kunnen zitten op terras met terrasverwarmer. Betere Reizen Beginnen bij Airbnb!

Als je op zoek bent naar een adresje, waar zowel kinderen als ouders het naar hun zin hebben. Dan kunnen we deze super-de-luxe wellness boerderij op Hof van Saksen aanbevelen. Relaxen in de sauna en het bubbelbad.


Maar de absolute eyecatcher is de buiten - jacuzzi , die het jaarrond gebruikt kan worden. Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna, jacuzzi en buitendouche. Toch is er een essentieel verschil.


Een hot tub is meestal rond en gemaakt van hout aan de buitenkant. Om ‘m te verwarmen wordt er gestookt op hout, waardoor de hot tub dus ook altijd buiten moet staan. Een jacuzzi wordt verwarmd door een motor, waardoor een jacuzzi ook binnen kan staan. Liever een huisje met jacuzzi ? Je leest het al, voordat je kunt genieten van je hot tub moet je er wel wat voor doen.


Dat is onderdeel van de fun. Wil je liever direct een warm bad instappen, dan is een huisje met een jacuzzi een goed idee. De Koog - Dutchen - Park Duynzoom - Duynzoom Texel 4. Het huisje was zo wie zo lekker fris dat we aankwamen.


We hebben dan ook nog een weekendje bij geboekt van onze verwenvakantie. Ook zit er een lekker zwembad met zonneterras bij met bedjes en niet te vergeten de sauna. Ook is er nog een fijne lounge set bij de jacuzzi die geheel is overkapt zodat je ook kan genieten als het slecht weer is. Bij het vakantiehuis kunt u gebruikmaken van een hot tub.


Gasten van Luxe huisje met Jacuzzi en Massage kunnen wandelen in de buurt, of genieten van de tuin. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op km van Luxe huisje met Jacuzzi en Massage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts