donderdag 6 juli 2017

Gefeminiseerde zaden

Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Alle soorten zaden online. Sorteer op Standaard Volgorde. Normaal gesproken kan een regulier cannabis zaadje zowel een vrouwelijke als mannelijke plant produceren.


De cannabisplanten die groeien uit deze zaden zijn voor 9 van het vrouwelijke geslacht.

De gefeminiseerde zaden van Seeds Genetics zijn van hoge kwaliteit. U kunt bij ons de beste gefeminiseerde zaden kopen voor een scherp prijs. We hebben alle beste en populairste soorten voor een goede oogst.


Uw specialist voor vrouwelijke wietzaden! En dat is precies zoals kwekers het willen. Gefeminiseerde wietzaadjes bestellen doet u online bij WietzadenDiscounter.


Feminised zaden : 9 kans om alleen vrouwelijke kenmerken te hebben.

Er is dus een kans dat gefeminiseerde zaden planten voortbrengen die zowel vrouwelijke als mannelijke geslachtskenmerken hebben. Een plant die twee geslachtskenmerken vertoont wordt hermafrodiet genoemd. Zowel reguliere als gefeminiseerde zaden kunnen hermafrodiet worden.


De meeste kwekers werken tegenwoordig met gefeminiseerde zaden. Dit zijn zaden waarvan het vrouwelijke geslacht vaststaat. Daar staat tegenover dat je tijdens het kweken niet de helft van je planten hoeft te verwijderen.


Hoewel normaal, niet- gefeminiseerd zaad bepaalde voordelen heeft, zorgen gefeminiseerde wietzaadjes ervoor dat je niet moeizaam alle mannelijke planten hoeft te verwijderen die anders de vrouwtjes zouden bevruchten. Bevruchtte vrouwtjes zorgen voor zaden in plaats van bloemen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Heb jij al alles voor in jouw tuin?


Bij ons vind je duurzame tuinproducten! Deze wiet zaden zijn rechtstreeks afkomstig van ervaren kwekers en geven onze klanten gezonde en krachtige planten , die een rijke oogst zullen produceren. Dit hormoon dwingt de plant om mannelijke bloemen aan te maken waarvan het stuifmeel het X-chromosoom bevat, zodra een vrouwelijke plant wordt bestuift met dit stuifmeel zal ze zaden aanmaken die 1 vrouwelijk zijn. Met gefeminiseerde zaden van cannabisplanten weet je zeker dat jouw zaad uitgroeit tot een vrouwelijke plant. Daaruit groeit in 9 van de gevallen een vrouwtjesplant.


Prijs gefeminiseerde zaden. Een belangrijk nadeel van gefeminiseerde zaden kan de prijs zijn.

Vaak zijn gefeminiseerde zaden duurder dan reguliere wietzaden (waarvan de helft van de wietzaden vrouwelijk is). Bij normale wiet zaden kun je na een week of gewoon de mannelijke planten weghalen en doorgaan met de vrouwtjes. Voordelen: je kan vrouwelijk zaden maken van elke vrouwelijke planten (zelfs soorten die alleen als kloon verkrijgbaar zijn), de methode is betrouwbaar, je kunt zoveel gefeminiseerde zaden maken als je wilt.


Bestel wietzaadjes en krijg er een gratis zaadje bovenop. Bij Azarius houden we de vinger op de pols van wat er allemaal beweegt, groeit en bloeit in de cannabis wereld. We zijn trots op ons uitgebreide gamma aan wietzaadjes van hoge kwaliteit en we hebben vast de zaden op voorraad die aansluiten bij jouw specifieke noden. Bestel setjes van willekeurige zaden en ontvang € - korting! Bloembollen en zaden op beslist.


Onze stevige verpakkingen beschermen de kwetsbare zaden zelfs tegen het slechtste weer, en de meest lompe postbode om zo verrassingen uit te sluiten en pure kwaliteit af te kunnen leveren. Als je op zoek bent naar headshop producten , of cannabis zaden van andere merken kun je terecht bij onze vrienden van Zamnesia. Het nadeel van gefeminiseerde zaden is de prijs, deze zijn iets duurder dan normale zaden waarvan de helft. Whitehall House, Leicestershire, Verenigd Koninkrijk.


Royal Queen Seeds is een betrouwbare Nederlandse wietzaden leverancier waarbij kwaliteit voorop staat. Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat deze de beste weergave heeft. Zo levert RQS uitsluitend gefeminiseerde wietzaden.


Deze zaden hebben twee X chromosomen en zullen daardoor vrijwel zeker uitgroeien tot vrouwelijke planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts