vrijdag 14 juli 2017

Gazon aanleggen prijs

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Zoek naar karwei kunstgras op de nieuwe KensaQ.


We hebben in bovenstaande tabel de richtprijs afhankelijk van de oppervlakte aangegeven. Beschikt u met andere woorden over een gazon van vierkante meter, dan kunt u rekening houden met een prijs van ongeveer 350.

Bij zowel het aanleggen als het verwijderen van gras geldt: hoe groter een gazon , hoe lager de prijs per mis. Heb je een gazon van 1mdat verwijderd en opnieuw aangelegd moet worden, dan betaal je gemiddeld € per mvoor het verwijderen en € per mvoor het aanleggen. De grootte van je gazon bepaalt voor het grootste deel de hoogte van de prijs.


Als je een groot stuk gras wilt laten aanleggen , lijkt het wel een stuk duurder, maar het is relatief juist erg voordelig. De kosten van het laten aanleggen van gras zijn gebaseerd op de omvang in vierkante meters waarop het gras geplaatst gaat worden. Gemiddelde prijzen: Van tot en met vierkante meter = euro per m2.

Hoe groter het oppervlak, hoe kleiner de prijs per vierkante meter. Hoe wordt de prijs van gras aanleggen bepaald. We zetten die keuzes voor je op een rijtje.


Keuze 1: Hoe groot is je grasveld. De prijs per vierkante meter grasveld verschilt nogal. Het enige wat u hoeft te doen is de offertes met elkaar vergelijken. Leg de offertes naast elkaar en zie in één oogopslag welke tuinman uw gazon voor de scherpste prijs wilt aanleggen. Bij de aanleg van een gazon in uw tuin heeft u twee mogelijkheden: graszaad of graszoden.


Gazon zaaien of graszoden aanleggen ? Zelf gazon aanleggen of uitbesteden aan vakman? Veel mensen die er in eerste instantie voor kiezen om hun gazon zelf aan te leggen keren hier al snel van terug. Een gazon aanleggen is zwaar werk, maar levert wel een mooi resultaat op. Dit is wat u moet weten over het aanleggen van uw gazon.


Een gazon met grasmatten is wel een stuk duurder dan een gezaaid gazon.

Stappenplan gazon aanleggen met zaad. Het voordeel van het verwijderen van het gazon is dat grotendeels van de wortels en onkruiden uit de tuin verwijderd worden. Wanneer u door Tuin en Gras het gazon laat aanleggen , kunnen we ook het verwijderen en afvoeren van het oude gazon voor u verzorgen. Graszoden aanleggen : Leveren van premiumkwaliteit grasmatten.


Een groter grasveld kost minder per vierkante meter. Het leggen van gras door ons goed opgeleid personeel. Het gelegde gazon verdichten met een gazonwals. Het op maat snijden van de grasrollen.


Nazorg: Met de klant het gazon opleveren. De tuin opruimen, vegen en netjes achterlaten. Als u uw gazon laat aanleggen door Lageman Graszoden, dan is de aanlegprijs naast de graszoden inclusief egaliseren, aanlegbemesting en transportkosten.


Verder kunt u kiezen uit frezen, zodat de ondergrond goed los is voor het aanleggen. U zult het afgestoken gras dan nog zelf moeten afvoeren. Bij veel gazons is het niet zo dat het hele gazon moet worden gezaaid.


Weten wat de kosten zijn voor het leggen of zaaien van gras in je tuin? Werkspot helpt je op weg met het berekenen van de gemiddelde kosten. Dit doe je best door een glas (25cl) in het midden van het gazon te plaatsen waarna je de matten gelijkmatig besproeid tot het glas halfvol is.


Na een week kan je het nieuwe gazon voorzichtig maaien op een hoge stand nadat je hebt gecontroleerd of de zode reeds vastligt. Na drie tot vier weken kan je het gazon actief in gebruik nemen. Een rechthoekig gazon is ook goedkoper dan een met rondingen. Deze prijzen zijn inclusief btw. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wil je een perfect effen gazon in je siertuin? Een zachte grasmat waarop je kinderen zorgeloos kunnen spelen? Of heb je liever een groene oase om te relaxen, te feesten en te genieten van het buitenleven? Een ding is zeker: met een mooi groen gazon geniet je pas echt volop van je tuin. Een nieuw aangelegd gazon is ook voor onkruid een perfecte plaats om wortel te schieten zodat onkruidgroei helaas bijna niet te vermijden is.


Er is echter geen reden tot paniek: door te maaien zullen de meeste onkruiden vanzelf verdwijnen. Het maakt niet uit welk soort gazon je verkiest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts