maandag 24 juli 2017

Oud en teak

Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Er ligt een rijke wereld achter onze producten. Een wereld van passie, vakmanschap en handwerk. Al meer dan jaar bedenken onze designers bijzondere woonaccessoires, sfeerverlichting en op maat gemaakte meubelen voor elk project.


Dat doen we niet alleen in Nederland maar ook in Indonesië. Ontwerp en realisatie van interieurconcepten voor de zakelijke markt. We design, realize and produce interior concepts.

Experience our special way of working together. Voor ieder interieur en levensstijl een teakhouten tafel. We hebben de teak houten tafels met het strak afgewerkte blad en de zeer geliefde tafel gemaakt van zéér oude doorleefde teak planken.


En natuurlijk de zware kloostertafel met kolompoten. Teakhouten tafelblad gemaakt van oud teakhout 2x 1cm. Mooie industriële eettafel met oud teak en ijzeren poten. De conditie is zo goed als nieuw maten bij 9de poten zijn bij cm.


Zo goed als nieuw Ophalen. Verano Mallorca uitvalscherm voor Oud en Teak in Nieuwegein. Stevig, solide en windvast uitvalscherm. Dat zijn de kenmerken van dit unieke teak tafelblad.


Dit tafelblad van teakhout is gemaakt van authentiek echt oud teak hout. De afmeting van het blad is c. Dit unieke teak tafelblad is eenmalig beschikbaar! Wij hebben onze eigen werkplaats en fabrieken waardoor wij voortdurend de kwaliteit kunnen waarborgen.

Kijk voor ons assortiment op de pagina oud teak. Wij hebben in Goor een outletstore waar we grote hoeveelheden teak meubelen op voorraad hebben staan als oud teak kasten , tafels, dressoirs en stoelen. Teak Koloniaal heeft een uitgebreide collectie teak meubelen, gespecialiseerd in teak op maat en recycled teak.


Meer dan 5tafels uit voorraad leverbaar. Hout dat is ‘gerijpt’ en gevormd door intensief gebruik en het verstrijken van de tijd. Hout, wat een verhaal vertelt en waar een ziel in staat gegroefd. Wij geloven dat je dit hout moet vinden en koesteren.


Daarom zijn wij continu op zoek naar oud hout met een rijke geschiedenis. Er is in Indonesië veel aanbod van oud teak. Oud teak wordt vaak geïmporteerd uit Indonesië. De houten huizen worden vervangen door steen.


Koop of Verkoop oud teak op Marktplaats. Teak houten meubelen handgemaakt uit Indonesie. Indoteak in Alphen aan den Rijn en Doetinchem, uw meubelzaak met de mooiste en goedkoopste teak meubelen. En dat voor een zeer betaalbare prijs want wij zijn de goedkoopste uit Nederland. Olmega Teak is uw teak specialist, met het grootste assortiment teak meubel collecties.


Koloniaal, Recycle Landelijk teak : wij leveren uw droom meubel! Informeer bij ons naar de voorwaarde en prijzen die we hanteren als groothandel. Het assortiment van De Rieze Meubelen is met de grootste zorg samengesteld. Teak meubelen, kasten, tafels, stoelen en meer! Grote voorraad dus snelle levertijd.


Online en showroom verkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts