vrijdag 14 juli 2017

Terras parasol horeca

Actieprijzen voor horeca parasols. Ruim assortiment parasols voor uw gastronomie voor ultieme schaduw. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Find horeca parasols vandaag! Laat u door ons adviseren en maak van uw buiten een spraakmakend terras.

Solero Parasols levert niet enkel schaduw of beschutting. Uw horecaterras wordt een gezellige, warme, comfortabele en herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten. Samen maken we er het mooiste terras van Nederland van!


Horecaparasols geven uw terras een stijlvolle uitstraling. Onze horecaparasols zijn bovendien heel flexibel. De zwevende parasol hangt boven het terras.


Hij is dus zo neer te zetten dat alle klanten aan een tafel beschut zitten en beschermd zijn tegen de zon. Door te kiezen voor een zwevende parasol , kiest u ook voor een praktische parasol. De parasols uit de collectie van Goos Horeca zijn Uv-bestendig, water- en vuilafstoten stevig en stabiel.

Van groot tot klein Parasols met een diameter van of meter zijn geschikt voor plaatsing in een daarvoor geschikte terrastafel. Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels. Horeca parasols van VEGA: kwaliteit en diversiteit. Welke kleur parasol past bij uw terras ? Uw heeft natuurlijk uw eigen stijl en daar past ongetwijfeld één van onze kleuren parasols bij.


Het assortiment bij ons is zeer ruim, dus de door u gewenste kleur zit daar vast bij. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: roo groen, crème, ecru, zwart en nog vele andere kleuren. Wanneer het terras op zonnige dagen volloopt met vrolijke gasten, is het fijn om ze wat verkoelende schaduw te kunnen bieden.


Vooral als het hoogzomer is, tijdens de warme dagen van het jaar, zullen uw gasten (en personeel) u dankbaar zijn! Parasols horeca terras De parasols voor uw horeca terras koopt u bij Kaja Interieurs. Een terras met mooie, zware horeca parasols – misschien zelfs voorzien van uw bedrijfslogo – is het visitekaartje van uw horecabedrijf. Het laat zien welk gevoel u aan uw gasten wilt uitdragen.


Gastvrijheid en gezelligheid. Een horeca terras parasol is eigenlijk onmisbaar voor iedere horecaonderneming met een terras. Gasten vinden het belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om uit de zon te kunnen zitten. Vooral in de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen en om dan constant in de zon te moeten zitten is niet aangenaam.


Welkom op onze horeca parasol pagina. Wat voor parasol zoek je voor jouw horeca terras ? Wij leveren grote en kleine professionele parasols voor elk horeca terras.

Hierdoor hebben we altijd een parasol die past bij jouw wensen. Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast. Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt.


Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Levertijd - werkdagen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de. Parasols voor elke horecagelegenheid Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras , maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca - en Projectinrichting bieden u dit alles tegen zeer scherpe prijzen.


Je terras , en dus ook het meubilair op je terras , moet passen bij de sfeer van je zaak. Voor een bruin café verwachten je klanten andere tafels en stoelen als voor een snackbar, bijvoorbeeld. Met de stoelen uit het assortiment van Goos Horeca geef je je terras de sfeer die past bij je café, restaurant of andere horecagelegenheid. Minder grote horeca parasols.


Je wilt een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Wij hebben grote en kleinere professionele parasols voor elk horeca terras in ons assortiment. Onze modellen TNZ, TBL en Model Budget zijn de kleinere en lichtere parasols die we leveren. Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800. Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten.


Grote horeca terras parasol - grijs. In goede staat: grote grijze terrasparasol afmetingen 5x5m geheel waterdicht is overbodig geworden mechanisme in zeer goede staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts