maandag 17 juli 2017

Overkapping met schuur

Geniet van uw nieuwe schuur met veranda, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie!


Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven.

Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen. Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave. Of een aanbouw veranda aan uw gevel bouwen van ongeveer 7xof 7xmeter groot? Overkapping meter breed.


Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Wij hebben een ruim assortiment met overkappingen in alle soorten en maten, bij sommige modellen kunt u nog zijwanden toevoegen aan uw overkapping. Een overkapping met schuur biedt veel mogelijkheden voor uw tuin.

Bekijk ons aanbod overkappingen met schuur nu en ontdek zo onze hoogwaardige modellen van o. Tuindeco, Karibu en meer A-merken. Stap 1: Fundament van de overkapping : Bepaal allereerst de afmeting van uw schuur en stel touwtjes waterpas in de gewenste afmetingen. Zoals op de afbeelding te zien is gaan wij uit van palen. Er moeten dus ook betonpoeren de grond in voor het fundament. De blokhut met overkapping kapschuur is het eigenlijk allemaal.


Wilt u echt iets moois en multifunctioneels in uw tuin zetten, dan kunt u hier eigenlijk niet omheen. De hoogte van het dak maakt dat u serieus extra opbergruimte hebt. Een sfeervolle houten overkapping om lekker te ontspannen. In het drukke dagelijks leven wilt u graag langer genieten van uw tuin onder een stijlvolle houten overkapping.


U zit beschut tegen de warme zon in de zomer en uit de wind en regen in het voor en najaar. Wilt u een veranda met plat dak, een grote of juist een kleine overkapping maken? Of zoekt u een overkapping met een puntdak, met inpandige schuur ? Een houten overkapping maken met een of meerdere zijwanden is heel goed mogelijk. U kunt bij ons terecht voor een douglas overkapping met de afmeting 4xmeter, 3.

Wij hebben een prachtige douglas veranda bouwpakket te koop in vele afmetingen en kunt u bij ons douglas vlonderplanken bestellen. Vind overkapping op maat het nu op Kensaq. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een mooie landelijke houten schuur met sporenkap! Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o. Dit prachtige bijgebouw is voor mensen zoals u, die van.


Allereerst de vraag: hoe breng je deze multifunctionele schuur je tuin in! Nou, maak je daar maar geen zorgen over! Het schuurtje met overkapping wordt namelijk in delen geleverd en als een soort bouwpakket supersnel in elkaar gezet. Binnen no-time heb je dus plezier van zo’n schuur. Een houten schuur wordt al snel multifunctioneel wanneer u deze laat uitbreiden met een overkapping.


Een schuur met overkapping kan functioneren als een overdekte parkeerplek voor uw auto of andere motorvoertuigen, maar ook als een knusse zit plek waar u nog even kunt nagenieten van het buitenleven. Voor mensen zonder hoogtevrees is een houten overkapping met kapschuur de perfecte match. Dat bedoelen we natuurlijk niet letterlijk.


Dit type overkapping is gewoon wat hoger dan een tuinhuis met plat- of lessenaarsdak. Dat komt door de nok, die hoger is dan bij een overkapping met zadeldak. De overkapping voor de bourgondische tuinliefhebber met landelijke allure. Je bent de sociale uitvalshoek, om tijdens verjaardagen het familieweekend of een ander verplicht wijnarrangement je huis en tuinkamer open te stellen voor je vaste publiek.


Omschrijving van Houten schuur met overkapping Schuur met overkapping in L-vorm. Als u uw wensen met ons bespreekt maken we een ontwerp voor u op maat. In deze schuur met overkapping is een zolder te vinden, garage, veranda en opslagruimte.


Bestel uw houten schuur op maat, helemaal zoals u dat wenst. Wij leveren alleen maar maatwerk en bouwen iedere schuur met overkapping op maat. Een houten garage met luifel of een schuur met overkapping wordt uitgevoerd in de afmeting en vorm zoals u voor ogen heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts