donderdag 13 juli 2017

Insteeknippel

Insteeknippel

Uw sproeikop of spuit heeft binnendraad en past niet op de kraan? Geen probleem, daar is de GARDENA insteeknippel voor. U schroeft deze simpelweg vast op alle delen van het Original GARDENA System. Voor elk probleem is er een oplossing.


Op zoek naar Gardena insteeknippel ? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. De Gardena Prof-System insteeknippel is ideaal in verband met langere slangen of voor gebruik met pompen. Besproeiingsinstallaties met binnendraad kunnen worden aangesloten op het Prof-System. Insteeknippel met slangpilaar op Werktuigen. INSTEEKNIPPEL EURO PROFIEL met slangpilaar TST Geharde steeknippels EUROPROFIEL.


Er gaat veel geld verloren door lekkende snelkoppelingen en de vervanging daarvan. De boosdoener blijft echter vaak buiten schot: de steeknippel. De Gardena insteeknippel Europees draad voor het geval dat de sproeikop of spuit een binnendraad heeft dat niet op het slangstuk past.


Insteeknippel

Je schroeft deze insteeknippel vast op alle delen van het Original Gardena System. Geschikt voor water en perslucht. Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen? De snelkoppeling past in de BLAUWE LIJN Drukadapter. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Snelle betrouwbare levering en veel producten direct uit voorraad. Bestellingen boven € gratis geleverd. De insteeknippel heeft een 26. Een insteeknippel is een hulpstuk om een veiligheidskoppeling met een slang te verbinden.


Insteeknippel

In de snelheidskoppeling wordt een insteeknippel bevestigd die de slang vastklemt. Download het combinatie overzicht om te weten te komen welke insteeknippel bij de veiligheidskoppeling past. Om ongelukken te voorkomen, past de insteektule voor gas niet op die van zuurstof en andersom. Euro insteeknippels met een functie.


Rated van de door JonW uit Prima verloop Prima verloop, maar je hebt wel even wat teflon tape nodig om deze luchtdicht aan te kunnen sluiten, de rubber die erop lijkt te zitten is zo hard dat dit niet zorgt voor een luchtdichte aansluiting. ORION insteeknippel slangpilaar 10mm. De GARDENA insteeknippel kunt u gebruiken als bijvoorbeeld uw spuit of sproeikop een binnendraad heeft en daardoor niet past op de kraan. U schroeft hem simpelweg vast op alle onderdelen van het original GARDENA system! Deze nippel is te gebruiken in combinatie met de Prevost ISI-snelkoppeling.


Met behulp van binnendraad sluit u de nippel aan op het original Gardena system. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Meld u aan voor onze INDI-nieuwsbrief. U ontvangt deze nieuwsbrief keer per maand.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts