maandag 17 juli 2017

Hep2o koppeling

Dakgoten: Mastgoten en Bakgoten. Van groepenkast tot lasklem. Alles voor de elektricien. Koop nú Koppeling in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Vind gebruikte Koppeling gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Hep2o rechte koppeling 15mm 2x insteek. Het Hep2O leidingsysteem combineert de zeer flexibele PB buizen met handige push-fit fittingen. Met dit systeem leg je zeer snel en gemakkelijk een heet- en koudwaterleidingsysteem (tapwater en cv) aan.


Dankzij de volle doorlaat van de fitting kent het Hep2O systeem weinig stromingsweerstand. Waterleiding en koppelingen 15mm. HEP2O is een leidingsysteem dat makkelijk te monteren is. Het zijn flexibeleleidingen gecombineert met de push-fit fittingen voor het aanleggen van heet en koudwatersystemen. De Wavin hep2o is uitstekend geschikt voor onder andere c. De flexibele buizen van de Wavin hep2o , zijn eenvoudig te verwerken, ook met messing koppelingen.


Ik ben bezig wat cv leidingen te verleggen. Ivm moeilijk bereikbaar maak ik gebruik van hep2o systeem. Bestel online of kom langs! Het is een integraal systeem, wat betekent dat het als één geheel moet worden aangelegd.


Wildkamp helpt u graag verder! We are bound by a common purpose: To Advance. CV en lage temperatuurverwarming. Info over hep2o koppelingen. Resultaten van zoekmachines!


Hep2O is te verkrijgen in de maten 1 1 en mm. De vermelding DD bij een artikel staat voor diffusiedicht. Het monteren is zeer eenvoudig. De Hep2O koppelingen zijn met de demontagewig te demonteren en later weer opnieuw te gebruiken. Een koperen leidingsysteem kan uitstekend samengaan met kunststof fittingen en leidingen.


Partijtje van ca 1stuks hep2o koppelingen en kranen. Bedankt voor jullie reacties. Ik ga de hoofdleiding van de CV vervangen door Hep2o. De reden hiervoor is dat deze leiding boven mijn nieuw te stucen plafond gaat komen waar ik absoluut geen koppelingen wil.


De combinatie met messing knelkoppelingen is perfect om alle metalen 15mm leidingen naar de radiatoren te kunnen koppelen aan de 22mm Hep2o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts