maandag 17 juli 2017

Grote vetplant voor binnen

Een vetplant vergt weinig aandacht, het voordeel is wel dat u een hele tijd plezier kunt hebben van de vetplant ! Vetplanten zijn net als cactussen sterke planten. Gebruik de vetplanten om binnen uw vensterbank op te vrolijken. De Vrouwentong is onbetwist de meest klassieke kamerplant in Nederlan vroeger was deze makkelijke kamerplant al enorm populair en maakt nu wederom een opmars in de Nederlandse huiskamer.


Fleurdirect biedt een grote variatie aan soorten vetplanten. De Sansevieria heeft veel bijnamen: Vrouwentong, Wijventong, Oude wijventong.

Hoe je deze vetplant ook noemt, het blijft een mooie, sterke kamerplant. Ik hoor het je denken, am I right? En voorheen dacht ik dat ook!


Een keer in de zoveel tijd wat water erbij (oftewel: als je eraan denkt in mijn geval) en dan komt het wel goed. Maar er zijn heel wat vetplantjes die ik in huis heb gehaald doodgegaan. Ze kwamen mooi en fris binnen , maar na een paar weken werden het zielige hoopjes. Ben je op zoek naar een specifieke vetplant of cactus, maar ben je niet zeker of je jouw vetplant kan bestellen op Plantiful. Neem hier dan eerst een kijkje naar het overzicht van al onze diverse soorten vetplantjes in het Plantiful aanbod.


Ze verbruiken maar heel weinig water, ideaal dus als je soms vergeet om je planten water te geven.

Er is dus altijd wel een vetplant die past bij jou. Hier vindt u onze selectie grote kamerplanten voor binnen. Voor u hebben wij de meest bijzondere en mooiste grote kamerplanten en hoge planten voor binnen uitgezocht! Gasteria, Peperomia en Rhipsalis. Snel oriënteren op lichtbehoefte?


Ze hebben elk hun eigen unieke kwaliteit: de een heeft bijvoorbeeld dikke vlezige bladeren, de ander juist smalle harige bladeren. Haal groen binnen met kamerplanten. Met kamerplanten geef je niet alleen je eigen sfeer aan je interieur of werkplek, maar haal je ook buiten een beetje binnen. Kies jouw kamerplanten op basis van kleur, eigenschap, grootte of bloem.


Wist je dat een groot aantal planten luchtzuiverende kwaliteiten hebben? Ideaal voor je huiskamer of werkplek. Een vetplant wordt ook wel succulent genoem een vetplant heeft het vermogen om water voor langere tijd op te slaan in de stengel, stam, bladeren of wortels. Een mooie grote vetplant voor in de huiskamer met pot. Intratuin: dé winkel voor Hangplanten Hangende planten voor binnen Grootste assortiment hangplanten voor in de kamer.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse.


Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

De grote ronde bladeren met gaten erin zijn het unieke kenmerk van de Monstera. Het is een tropische, grote klimmer met een simpele gebruiksaanwijzing. Fijn als je niet zulke groene vingers hebt! Hij kan goed op een wat donkere plek staan en heeft niet al te veel water nodig.


Een grote kamerplant is een mooie aanvulling op uw interieur. Kies voor een grote plant voor binnen om uw huiskamer of kantoor een stoere of hippe uitstraling te geven. Naast grote kamerplanten bestaat ons assortiment uit nog veel meer planten. Hierdoor kunnen ze langer zonder water, en is het niet erg als je een keertje vergeet de vetplant water te geven. Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten vetplanten.


Modern of klassiek interieur? Er zit altijd een passende vetplant voor je bij. Kamerplanten zijn de laatste jaren onderhevig geweest aan snel veranderende trends. Grote kamerplanten werden voorheen nauwelijks gezien in woonkamers en al helemaal niet in kantoren. Daarnaast kunt u ook meteen een mooie pot uitzoeken die perfecte bij uw vetplant past!


Weet u al welk soort vetplant uw favoriet is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts