donderdag 6 juli 2017

Bloembollen intratuin

Bestel A-kwaliteit bloembollen bij Bakker. Al onze bollen hebben de grootste bolmaat. Zo produceren ze de grootste bloemen. Geurende rozen of toch haagrozen?


BULBi biedt topkwaliteit Tulpenbollen voor scherpe prijzen!

Ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar. Alle tulpenbollen vind je op beslist. Bollen kun je op verschillende manieren planten: verspreid in een border, in groepjes bij elkaar, tussen het gazon of op het terras in een bloembak. Of ga creatief aan de slag en maak mooie bolpatronen.


Bloembollen en -zaden geven je tuin bijna het hele jaar door kleur. En wat is er leuker dan je zelf geplante bolletjes op een onverwacht moment tot bloei te zien komen? Met een bloembollenlasagne, laagjes bloembollen met verschillende bloeitijden, maak je zelf een uniek voorjaarstuintje in één pot.


Als de ene bloembol is uitgebloei komt de andere eraan.

De pot zet je buiten, maar met strenge vorst staat hij liever in de schuur. Plant bovenop viooltjes of Heuchera, dat ziet er meteen leuk uit. Snel en gemakkelijk online kopen, vanaf 3gratis bezorgd. Zet bloembollen sober in de tuin of in potten binnen. In huis versier je bloembollen met mos, in een bulb, je plant bloembollen in de herfst en in het voorjaar zijn ze prachtig.


Kleuters kunnen ze poten, in huis in een schaal of pot. De bloembollen worden direct vanuit de bollenstreek geleverd en liggen dus niet langere tijd in een winkel waar het vaak te warm is voor bloembollen. Onze bloembollen worden direct na het rooien met expertise behandel verpakt en zo snel mogelijk geleverd. Dit alles voor een 1 gegarandeerde kwaliteit bloembollen.


Biologische bloembollen zijn gegarandeerd vrij van chemische middelen en daarom ideaal voor aanplant op plekken waar veel insecten leven, zoals in een bloemenweide of rondom een bijenstal. De teelt is 1 natuurlijk: in een gezonde bodem, met respect voor mens, plant, dier en milieu, komen de bollen tot wasdom. Intratuin folder en aanbiedingen. Het is van belang dat de pot waarin je de bloembollen gaat planten diep genoeg is. De bak moet minimaal drie keer de hoogte van de bloembol hebben.


Helemaal onderin komt een laag van potscherven, hydrokorrels of grind voor drainage. Zorg ervoor dat onderin de pot gaten zitten, zeker als je de bloembollen in pot buiten gaat zetten. Herfstbloeiende bloembollen.

Najaarsbloeiende bloembollen zoals de herfskrokus, herfststijlloos en cyclamen plant u ook in het najaar. De bloembollen van de herfstkrokus en herfststijlloos in augustus en september voor bloei hetzelfde jaar en de knollen van cyclamen tussen augustus en maart, of wanneer de knollen leverbaar zijn. Met meer dan jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Van het land zo naar de klant! Kwaliteit bloembollen , 1 bloeigarantie.


Het planten van bollen in volle gron maar ook in potten, wordt uitgelegd in deze instructievideo. Voor het planten van voorjaarsbloeiers, zoals tulpen, narcissen, hyacinten en crocussen, zijn oktober en november de beste maanden. In onze webshop kunt u uiteenlopende bloembollen bestellen. Met bollen is veel mogelijk, de indrukwekkende bollenvelden rondom ons bedrijf bewijzen dat ieder jaar weer. Dan liggen en hangen de tuincentra er vol mee.


Als we winterbloeiende bloembollen willen planten, dan is het aan te raden om dus in de herfst een bezoek te brengen aan het tuincentrum en een keuze te maken. Waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen. Hierdoor zijn onze prijzen meestal lager dan bij vergelijkbare bedrijven. Met veel enthousiasme starten we het nieuwe seizoen. Op de website presenteren wij u een breed en interessant aanbod bloembollen.


Goedkope bollen online bestellen: €99. Gratis verzending vanaf €699. Vandaag besteld = morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts