donderdag 20 juli 2017

Split voor bestrating

Split is beoordeeld met een 9. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Reserveer online, laagste prijzen. Grind en split kan allebei dezelfde fractie (korrelgrootte) hebben.


Grind is jarenlang door waterlopen en beekbeddingen gerold.

De collecties met siertegels, betonstenen, keramische tegels, natuursteen, gebakken klinkers en grind en split zijn zo verrassend gevarieerd dat je er altijd een keuze in kunt vinden. Vanuit onze vier vestigingen, met in totaal een opslagruimte van meer dan hectare, leveren wij alle tuinmaterialen aan huis, vaak vanuit onze eigen voorraad. Voor een tuinpad of terras zijn scherpe randen niet ideaal, daarom wordt splitgrind soms met een trommel verwerkt tot gewoon grind. Door de wrijving platten de scherpe hoeken en randen van het split grind af tot de ronde vormen die zo kenmerkend zijn voor tuingrind. Voor het afwerken van je tuin kun je gebruik maken van siergrind of split.


Kijk snel in onze webwinkel voor de mogelijkheden. Stel, u wilt bovenstaande oppervlak bedekken met Basalt split.

Dat is dus een kleine ton. De tuin: het is en blijft een heerlijke plek om te ontspannen. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. De een besteedt er niet zo veel aandacht aan en. Van veldkeien, lava keien, moräine keien, beach pebbles, tot grind.


Los gestort in uw aanhanger of gewoon per zakje. Opzoek naar half verharding? Wij leveren honingraatmatten geschikt voor oprit of terras, zodat uw grind of split goed vast blijft liggen. Eenvoudig online grind en split bestellen.


Grind split zand Via onze webshop kunt u gemakkelijk de verschillende soorten grind bekijken en bestellen. Standaard hebben wij zo’n ca. Sleiderink Bouwmaterialen heeft zich, als groothandel, gespecialiseerd in de in- en verkoop van (grote) partijen grind en split. Gerond materiaal noemen we grin gebroken materiaal noemen we split.


U kunt kiezen uit een breed scala van basalt split , lava split tot yellow sun split en wit grind. Hiermee zorgt u voor kleur en variatie in uw tuin.

Met grind en split als decoratie leveren wij een zeer breed assortiment in alle mogelijk denkbare kleurvariëteiten en formaten. In combinatie met natuursteen of. De levering bestaat dan uit verschillende zendingen. Afhankelijk van het soort split kan dit een hard of zachter gesteente zijn. Zo geniet je jarenlang van een stevige en gebalanceerde bestrating.


De kosten voor het bestraten van je tuin hangen sterk af van het soort bestrating dat je kiest. Zo zijn grind en split goedkoper om te leggen dan keramische- of natuurstenen tegels. Voor het aanleggen van grind en split moet u rekening houden met de laagdikte. Werk bij een oprit altijd met grindmatten onder uw grind of split voor stabiliteit.


U kunt er op allerlei manieren gebruik van maken bij de aanleg van uw droomtuin. Wij hebben bestratingsmateriaal voor ieder budget en voor iedere smaak. Bestrating is inmiddels veel meer dan een verhardingsmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts