donderdag 13 juli 2017

Voorjaarsbollen

Ruim assortiment direct van de kwekers voor groothandels prijzen! Keuze uit ruim 1soorten! Wilt u in het voorjaar prachtige bloemen en planten in uw tuin?


Wij bieden u een ruime keuze aan voorjaarsbollen die u online kunt bestellen. U vindt ongetwijfeld iets van uw keuze in ons uitgebreide assortiment.

Hoe diep plant je voorjaarsbollen ? Twijfel je hoe diep je de bol moet planten, kijk dan naar de grootte van de bol. Zo lang wij tuinieren zijn we dol op voorjaarsbollen , en vooral op de verwilderingsbollen. Als die eenmaal geplant zijn heb je er weinig omkijken naar en je tuinseizoen wordt met drie maanden verlengd. Vanaf eind januari, als het weer meezit, tot en met mei kleuren onze borders, gazons en de decoratieve moestuin in alle kleuren van de regenboog.


Wie zich een beetje verdiept in bloembollen zal erkennen, dat ons aanbod lekker veelzijdig is: bekende, maar ook zeldzame soortjes. Voorjaarsbollen online kopen voor uw lentetuin is vandaag de dag een stuk makkelijker dan voorheen. Geen dure catalogi in uw brievenbus meer en niet meer vast komen te zitten in het verkeer op weg naar het tuincentrum, of zoeken naar een parkeerplek.

Kleur in de tuin zorgt voor een tevreden glimlach. Het is een niet alleen een lust voor het oog, maar maakt alles ook meteen een stuk gezelliger. Er zijn bollen in allerlei soorten en maten. Veelal maken voorjaarsbollen die op deze manier verwerkt worden onderdeel uit van een bestaande meerjarige beplanting zoals een vasteplanten-, heester- of rozenborder. Bloeiende bollen, zoals narcis, hyacint, muscari en natuurlijk de tulp, geven je tuin bijna het hele jaar door kleur.


En wat is er leuker dan je zelf geplante. Narcissus of narcis zijn voorjaarsbloeiende bollen met opvallend gekleurde bloemen in maart, april of mei. Meest bekend zijn de heldergele bloemen die ook vaak als. Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.


Bekijk ons privacy policy. Ja we weten dat het vreemd klinkt, maar zo werkt moeder natuur nu eenmaal. Belangrijk is dat je rekening houdt dat je dit vóór de eerste vorst moet doen. Zelfs bij temperaturen rond het vriespunt doen de bol-op-pot producten het heel goed. Zet u de bollen binnen neer?


De plant verlangt dan een zo koel mogelijke plek, voor extra lang bloeiplezier. De hyacint is verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren, zoals roze, blauw en geel! De bijzondere bloemen aan de steel worden ‘nagels’ genoemd en hebben een heerlijke geur.

Ook de narcis ruikt heerlijk en heeft prachtige trompetvormige bloemen. Zet je de bollen binnen neer? Bloembollen planten, zoals tulpen, is niet moeilijk en je creëert er telkens weer nieuwe hoogtepunten mee in je tuin.


Ook handige informatie over bloembollen en planten. Wie geen tuin heeft of ook binnenshuis wil genieten van heerlijk geurende bolplanten kan kiezen uit veel verschillende voorjaarsbollen voor in huis, zoals de narcis, tulp en de hyacinth. Meestal is het grootste gedeelte van de bloemen nog gesloten als u bollen op pot koopt.


Wij tuinieren al jaar met stinzenplanten, verwilderingsbollen, bloembollen en schaduwplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts