maandag 10 juli 2017

Schuttingposters

Afbeelding naar wens aanpassen op de site. Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld. Al meer dan jaar brengen we schuttingposters op de markt. We mogen ons dan ook de pionier noemen op dit gebied en hebben een hele hoop ervaring als het op drukken van schuttingposters op aankomt. De kinderziektes zijn er al lang uit en we leveren zeer goede kwaliteit.


Schuttingposters

Onze schuttingposters brengen sfeer en diepte! Uiterlijk december in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te. Upload zelf een mooie foto of kies er een uit onze galerij. Schuttingposter – Fleur je tuin op met een schuttingposter. Vuil kun je eenvoudig met water en een doek verwijderen.


Tuinhout-centrum biedt een ruim aanbod aan verschillende maten schuttingposters en veel soorten prints! Het is ook mogelijk om uw eigen afbeelding op de schuttingposter te laten drukken. Of ben jij een echte natuurliefhebber?


Zie jij jouw tuin het liefst het hele jaar in bloei houd je van groene en kleurrijke tinten? Ook dan hebben we schuttingposters die precies bij jouw wensen passen. Zeker in het najaar, wanneer bomen en planten hun bladeren verliezen is een schuttingposter met natuur een kleurrijke mogelijkheid. Een nieuw uitzicht vanaf het terras? Een kale schutting of muur opknappen?


Tuinposters en schuttingposters op maat gemaakt. Je kunt kiezen uit schitterende afbeeldingen, maar we kunnen ook een buitenposter maken van een leuke vakantiefoto of foto van je huisdier. Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat. Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin.


Schuttingposters

Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Ik vind dat schutting poster. Gebaseerd op 4ervaringen. Wij maken tuinposters en posters voor op schuttingen en muren op maat.


Sterk buitendoek en scherpe afbeelding met UV-werende inkt geprint. Wilt u deze tuinposter exact op maat gemaakt voor uw tuin of heeft u een andere vraag? Speciale afwerking voor buiten met aluminium ringen voor bevestiging. De posters hebben een dubbele zoom en zijn weersbestendig.


Ze zijn uniek omdat je zelf je eigen foto kan opsturen dan verwerken wij deze op een poster. Als je een tuinposter wilt ophangen, heb je verschillende mogelijkeden. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin. We voorzien onze schuttingposters op zoveel mogelijk formaten.


Meer nog, je bestelt je schuttingposter tot op de centimeter nauwkeurig, op het formaat dat je zelf wil. Zo kan je elke schutting in je tuin, maar ook elke muur gaan bedekken met een tuinposter. Ontdek ideeën over Prachtige Tuinen. Dat resulteert ook in een minimale kleurvastheid van drie jaar. Dat zijn geen loze woorden, want ook uw garantieperiode duurt welgeteld even lang.


Op het bevestigingssysteem van uw tuinposter krijgt u liefst vijf jaar garantie. Bekijk ons aanbod tuinposters en schuttingposters van onder andere merken als Label-R en Zoedt. Bestel ze veilig en snel op Woonspectrum. De afbeelding wordt geprint op weersbestendig zeildoek voor buiten met UV-werende inkt. In onze webshop kan een poster volledig in de gewenste maat worden besteld.


Wij ontvangen u graag in onze showroom en maken desgewenst een tuinvoorbeeld van uw eigen tuin. Tuinvoorbeelden met schuttingposters. Ook hebben we nog een aantal tuindoeken die gebaseerd zijn op de natuur.


Schuttingposters

Ool hebben we nog een aantal tuindoeken die gebaseerd zijn op de natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts