woensdag 12 juli 2017

Loungeset tuin wicker

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Dit maakt de wicker loungeset een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Wicker wordt in verschillende kleuren gemaakt, waardoor wij een uitgebreid aanbod hebben voor de wicker loungeset. Een wicker loungeset is een goede investering voor in je tuin. Je kan zo heerlijk genieten in de tuin tijdens de warmere dagen.


Met een heerlijke loungeset wordt het de hele dag genieten in je tuin. Bij Intratuin vind je Lounge tuinsets in vele soorten en maten, van wicker tot hout en aluminium, loungesets voor groten en kleine tuinen of het voor op het balkon! Altijd met heerlijke dikke kussens voor de beste comfort en met een luxe uitstraling.

Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Koop of Verkoop loungeset wicker op Marktplaats. Onze tuinset uit wicker kan veelzijdig g. Welke soort, maat of kleur u ook kiest, met een wicker loungeset van Heuts geniet u iedere dag van het luxe vakantiegevoel in eigen tuin ! Loungesets van wicker : gegarandeerd relaxen.


Hoewel Wicker loungesets wel dezelfde luxe uitstraling en functionaliteit bevatten, zijn ze een stuk voordeliger dan de Rotan loungesets. Tuin loungesets in alle soorten en maten. Iedere tuin of balkon is anders en vraagt om een eigen inrichting. Bij een grote tuin kun je gemakkelijk een grote tuin set plaatsen. In ons assortiment hebben we loungesets in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, steigerhout en wicker loungesets.


Je wilt natuurlijk dat je loungeset mooi staat in je tuin , maar ook dat hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Wicker lijkt op een natuurlijk materiaal, namelijk rotan, maar het heeft de voordelen van een kunststof materiaal. Het heeft namelijk weinig onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit 5producten vanaf € 260.


Koop nu jouw nieuwe Wicker loungeset thuis op je gemak.

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Onze wicker loungesets zijn met de hand gevlochten en daarom is elke set uniek. Een klassieke wicker loungeset heeft veel ronde vormen en past goed in een landelijke tuin. Een moderne wicker set heeft vaak meer rechte hoeken en strakke lijnen.


Bekijk hieronder alle wicker loungesets! Tevens bevatten de meeste sets ook de zeer comfortabele kussens. Combinaties met een wicker loungeset. De combinaties van wicker loungesets zijn bijna oneindig! Iedere loungeset heeft zijn eigen praktische kenmerken en uitstraling.


Hierdoor is er voor iedere tuin en ieder budget wel een mooie wicker loungeset te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een kleinere loungeset , bestaande uit twee stoelen en een. Denk hierbij aan ronde, half ronde of platte wicker draden. Dit biedt veel mogelijkheden om een wicker loungeset in zowel klassieke stijlen en moderne stijlen te ontwikkelen. Bestel hem dan eenvoudig online!


Heb je een wicker loungeset op het oog? Als je vragen hebt kun je ze altijd online stellen of in een van onze winkels. In onze showrooms krijg je persoonlijk advies om tot een juiste beslissing te komen.


Onze verkopers helpen je graag om jouw perfecte wicker loungeset te kiezen! Stel je eigen loungeset samen. BIj JYSK hebben we loungesets die je zelf kan samenstellen, zodat je deze volledig kan aanpassen op jouw tuin.


Ben je met een meetlint aan de gang geweest en weet je welk formaat loungeset er in jouw tuin past? Dan kun je een keus gaan maken tussen de verschillende materialen ombouw: aluminium, teakhout of wicker. Een loungeset voor buiten in de tuin : keuze uit vele mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts