vrijdag 7 juli 2017

Blokhut boomstammen

Blokhut boomstammen

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.


Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van een luxe houten huis, wilt u een robuuste houten blokhut bouwen, of een tuinhuis met veranda of een Kelo buitensauna kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en hebben een stoere uitstraling. Deze boomstam-chalets zijn onverwoestbaar, onderhoudsvrij en energiezuinig.


Een loghuis is een houten huis opgebouwd van boomstammen. Een aantal andere benamingen die in omloop zijn, zijn bijv. U heeft bij ons de keuze uit loghuizen die zijn opgebouwd met machinaal bewerkte logs en loghuizen die zijn opgebouwd met logs die met de hand zijn bewerkt. Een huis met dikke boomstammen zorgt dus voor een flinke besparing op de energiekosten. Milieuvriendelijk Bij de bouw van een huis met boomstammen , wordt veel minder energie verbruikt dan bij constructie met beton of staal, waarbij het energieverbruik respectievelijk zes en twintig keer hoger ligt.


Blokhut boomstammen

Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen? Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken. Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage.


Wij spreken van ruwe logs als de boomstammen in hun originele vorm herkenbaar zijn in de wanden van de blokhut of chalet. De fabricage van rondstam houten huizen vindt nog geheel ambachtelijk plaats. Weliswaar zijn elektrische schaaf en kettingzaag al langer standaard gereedschap, het uitzoeken en combineren, aftekenen en profileren van de stammen is puur ambachtelijk werk. De boomstam-chalets van De Paal zijn opgebouwd uit boomstammen van Larikshout uit de Ardennen. Het gehele boomstam-chalet is gebouwd zoals men dat vroeger dee maar met de technische kennis van deze tijd.


Een blokhut is een kleine eenvoudige houten woning van boomstammen of zware houten balken die op de hoeken middels uitsparingen in. Maar oorspronkelijk waren blokhutten bedoeld als huis gemaakt van boomstammen , die onregelmatig van vorm zijn en gestapeld worden in een bepaald. Natuurhuisje gemaakt van boomstammen in een bosrijke omgeving. Pallets en boomstammen voor in de kachel, gratis af te halen.


Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. Groot assortiment Blokhutten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk meer ideeën over Boomstammen , Boomstam. Deze blokhut voor 2-personen ligt direct aan.


Blokhut boomstammen

IZBA - Siberische Massief Houten Chalets. Duurzaam en ecologisch gebouwde boomstamhuizen. Met een gezond binnenklimaat. Canadese log homes van Red Cedar. U bent op zoek naar een Finse blokhut.


Maar niet naar niet naar een van de vele Finse blokhutten of Finse kota. Boomstamrestaurant Het Heemse is een restaurant, dat vrijwel geheel is opgebouwd uit boomstammen. Daardoor heeft het restaurant met de daarbij behorende zalen een eigen karakter, wat zijn gelijke niet kent in geheel Nederland.


Blokhut boomstammen

We zijn niet alleen zomaar een boomstammen huisbouwer maar we zien er ook op toe dat het huis perfect gemonteerd wordt op uw eigendom. De meeste van onze huizen worden gebouwd met rood cederhout. Deze bomen komen van westkust van Brits Columbia. Volgens de Romeinse architect Vitruvius (1e eeuw v.Chr.) bouwden men ook in de Pontus blokhutten waarbij men de ruimte tussen de boomstammen opvulde met klei.


De Red Cedar boomstammen variëren in diameter van tot cm. Maar er zijn ook log homes waarbij men een gedeelte van de wortel uitlopers laat zitten en dan is de diameter veel groter. Alle gerealiseerde projecten worden op individuele wensen ontworpen en gebouwd. Houdt u van rust én gezelligheid?


Hieronder ziet u een aantal standaard modellen ter indicatie van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts