vrijdag 7 juli 2017

Aquaforte ecomax dm 3500

Soorten Vissenvoer en dergelijke! Hier vindt u al onze gegevens. Vijverfilter van Hoge Kwaliteit! Voor 16:bestel volgende dag thuis.


Aquaforte ecomax dm 3500

Gebruik onze handige keuzehulp of vraag onze productexperts advies. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime keuze tuinartikelen online. Deze vijverpompen hebben een geruisarme werking en zijn geschikt voor zoet en zout water. De vuilwaterpompen van Aquaforte voorzien van innovatiece elektronica en zeer energiezuing.


Geschikt voor zowel zoet als zoutwater, veelal droog opgesteld bij een gravity opstelling. Voorzien van een slijtvaste keramische as en beveiligd tegen drooglopen. Bij een blokkade van de rotor of waaier zal de ecomax vijverpomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom meer verbruikt en wacht tot de blokkade is opgelost. De DM -serie is de topper uit het Aquaforte assortiment. De robuuste pomp heeft een zeer compact formaat en is geschikt voor zowel droge (onder de waterspiegel) als natte opstelling.


Deze pomp is niet geschikt voor gebruik op een toerenregelaar. Zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve elektronica. Kijk dan op de pagina verzendkosten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Bestel je Aquaforte vijverproducten online. AquaForte bietet eine Teichpumpenreihe zu attraktiven Preisen. Die Pumpen sind für unterschiedliche insatzbereiche wie Bachläufe, Wasserfälle, Springbrunnen und Filter geeignet.


Groot aanbod tuinartikelen online! Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Pond pumps are available in many different versions. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Add to watch list Watching Watch list is full.


Please enter a number less than or. Betaal veilig met iDEAL, Mistercash of bank. Deel uw product ervaring en plaats een review. Demande de devis pour le matériels de votre bassin.


Stel een vraag over dit artikel. Ideaal voor zwemvijvers of andere toepassingen waarin een laag voltage pomp gewenst is. De Aquaforte DM -LV vijverpompen zijn ook geschikt voor droge opstelling. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit.


Voor de huidige prijzen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts