maandag 31 juli 2017

Tegels voor parasolvoet

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Keuze uit ruim 1parasolvoeten. Grooste keuze, de laagste prijzen. Tuintafels uit voorraad leverbaar, gratis thuisbezorgd en met de laagste prijsgarantie!


Altijd de laagste prijsgarantie.

Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Dankzij een parasolvoet staat je parasol stevig en blijft deze ook staan. Parasolvoet kopen bij KARWEI. Zelfs bij een beetje wind.


Het basisprincipe van een parasolvoet is simpel: een verzwaarde standaard voor je parasol. De voet is verzwaard met steen of speciale tegels , of je vult deze met water. Voor iedere parasol heeft Praxis een bijpassende voet. Of ben je opzoek naar een vulbare parasolvoet ?

Het is belangrijk dat je de juiste parasolvoet kiest. Een parasolvoet zorgt voor extra versteviging voor je parasol. De kleur van de parasolvoettegel is antraciet en dat maakt dat de parasolvoettegel makkelijk te combineren is met andere materialen. Ook staat de parasolvoettegel dankzij de universele kleur in nagenoeg iedere tuin.


Door verder te surfen op onze website, ga je hiermee akkoord. Voor meer informatie kan je onze cookieverklaring bekijken. Met deze kg zware tegel houd je heel gemakkelijk een parasol staande.


Deze tegels kun je gebruiken om in het kruisonderstel van de parasol te leggen. De afmeting van de hele tegel is 50xcm. Deze set van tegels is geschikt voor een kruisvoet. De tegels zijn 50x50cm groot en hebben een dikte van 5cm. Het gewicht is circa 23kg per tegel.


Vanwege het gewicht van dit artikel worden verzendkosten à 3 in rekening gebracht. HORNBACH heeft verschillende parasolvoeten. Zo zijn er parasolvoeten speciaal voor het balkon en de zweefparasol.


We hebben ook verzwaringsplaten, waarmee je kruisvoeten stevig vastzet.

Ook verrijdbaar is een optie wanneer je flexibel de parasolvoet wilt verplaatsen over je terras. De granieten tegels zijn wel bij ons verkrijgbaar per stuks. Het frame is een basis frame van RVS geschikt voor parasols met een stokdiameter van tot mm. Hiermee is deze universele parasolvoet geschikt voor het merendeel van de beschikbare.


Controleer je e-mail adres. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Meer geluksmomentjes buiten! Bestel Tegels online of kom langs in de showroom in Dalen.


Met de parasolvoettegel antraciet kg verzwaar je, je zweefparasol. De kruisvoet tegel is gemaakt van graniet, is antraciet van kleur en weegt kg. Deze tegel is bedoeld voor het verzwaren en aankleden van uw parasol kruisvoet. Zorg voor een stevige parasolvoet die past bij jouw parasol. Grote parasols hebben een zwaardere voet nodig dan kleine.


Wil je hem nog makkelijk kunnen verplaatsen? Zorg dan voor een verrijdbare voet of een voet die je kunt vullen met water. Er zijn parasolvoeten die je kunt vullen met water en die al gevuld zijn met beton. Dit gewicht zorgt er namelijk voor dat je parasol rechtop blijft staan en niet bij elk zuchtje wind omwaait.


Meestal zijn de voeten niet onderling uitwisselbaar. Afhankelijk van het model zweefparasol kunt u kiezen uit één of meerdere type parasolvoeten. Doordat je kleinere, losse tegels gebruikt in plaats van hele zware tegel wordt het een stuk makkelijker om je parasol te verplaatsen.


Kies dan voor deze kruisvoet. Op zoek naar een parasolvoet ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan parasolvoeten. Met behulp van een parasolvoet moet je je geen zorgen maken voor het omver vallen van je parasol bij grote windvlagen. Bekijk hier ons online aanbod.


Als je al beschikt over een parasol, denk er dan ook aan om een parasolvoet bij Brico - BricoPlanit te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts