dinsdag 11 juli 2017

Muurkas kopen

Tot korting op het grootste assortiment van Nederland. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De plaatsing van uw muurkas.


Door een muurkas tegen uw huis te plaatsen, heeft u altijd verse groenten en kruiden binnen handbereik.

Bovendien wordt een kale muur prachtig opgefleurd met een muurkas van Royal Well, Juliana of Esschert Design. De polycarbonaat muurkassen van Gardenmeister passen eigenlijk overal en zijn ideaal voor hobbykwekers met wat minder ruimte voor een tuinkas. Onze kwalitatief hoogwaardige muurkassen voor in de tuin, op het terras of zelfs op het balkon, zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ieder type muurkas is voorzien van een dakraam en een schuifdeur. Vanaf het vroege voorjaar kunnen groente en fruit worden verbouwd in de muurkas.


Heeft u ruimte voor een zitje in de kas, dan creëert u gemakkelijk uw eigen overdekte groene oase. Aan de muurkant biedt de kas optimaal ruimte voor het laten groeien en klimmen van gewassen. Een muurkas wordt waterdicht gemonteerd tegen een muur en heeft geen achterwand.

De kas kan gebruikt worden om allerlei soorten groenten of vruchten in te telen, maar ook om plantjes in te kweken. Tijdens de koude wintermaanden biedt de muurkas ook uitkomst voor kuipplanten. Denk dus niet ik heb een kleine tuin, dakterras of een balkon, muurkassen maken ook het kweken op de wat kleinere plekken mogelijk.


Plaats een muurkas alleen tegen een stabiele (stenen) muur en niet tegen een schutting. Dé kassen specialist van Nederland. Tuinkassen koop je eenvoudig online bij bol.


De grootste collectie muurkassen hier! Wij leveren u: AC Janssens, Vitavia of Royal Well tuinkassen. Uw tuinkas wordt gratis bij u thuis geleverd. Het is een gemakkelijke variant die u eenvoudig tegen een muur van uw huis of schuur plaatst.


Bekijk alles met muurkas ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Voor elke muurkas groot of klein, moet u bij Blokhut.


Goedkope muurkas kopen bij Blokhut. Want u profiteert in de meeste gevallen van gratis verzending binnen Nederland en België. Wanneer u een muurkas kopen wilt, dan kunt u binnen een paar weken aan de slag met uw planten, groenten en kruiden.

Neem dan een muurkas van Welkoop. De afmetingen van de muurkassen verschillen van tot vierkante meter. In vrijwel iedere tuin pas dus wel een kas. Het voordeel hiervan is dat een muurkas kan profiteren van de warmte van een woning.


De muurkassen worden vaak tegen een woning of een schuur geplaatst. Zo is er minder energie nodig om een muurkas op te warmen. Bent u op zoek naar een kas voor het uitoefenen van uw tuinierhobby? Bij kas-expert kan elke kweker terecht, van beginner tot professional. We hebben een groot aanbod aan broeikassen, hobbykassen, kweekkassen en muurkassen in alle soorten en maten.


Wilt u een luxe prieel of orangerie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken. Laat u deskundig voorlichten in onze showroom!


Kies uit producten vanaf € 799.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts