dinsdag 11 juli 2017

Winter bbq workshop

Grillen als een masterchef wordt een koud kunstje met deze barbecue workshops! Specialistisch advies nodig? De webshop voor uw Vrije tijd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Beste resultaten voor workshop bbq op Finecomb. BBQ je alleen in de zomer?

Tijdens de uur durende workshop ga je onder leiding van een ervaren kamado chef de lekkerste gerechten maken. Je gaat dus zelf aan de slag. De workshop wordt gegeven op The Bastard en biedt meer dan genoeg informatie en plezier voor iedereen die van lekker eten en barbecueën in het algemeen houdt. De kamado is een eivormig barbecue, gemaakt van keramiek. Tijdens de bbq workshops leer je verschillende wintergerechten bereiden en verschillende kooktechnieken om een kamado zo effectief en veelzijdig mogelijk te gebruiken.


BBQen kan het hele jaar door, voor deze Winter-BBQ-Workshop passen we de gerechten aan. We maken verschillende gangen diner van de BBQ. Wat ga je doen tijdens de workshop ? We koken tijdens deze workshop gerechten met vlees, wild en gevogelte op de BBQ.

Want juist de herfst en winter lenen zich uitstekend voor koken op vuur. We ontvangen je met een heerlijk glas Hot Buttered Rum en maken daarna samen Elzaser Flammkuchen op de Big green Egg als welkomst bite. Doe mee aan onze BBQ-workshops met experts als Diva Q en meer! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Meer geluksmomentjes buiten! Alle barbecues vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw barbecues.


Een bbq workshop in de winter ? Geloof mij, je geniet en beleeft veel meer van dit winterfeest samen met je bbqfiends :). De winter is zeer geschikt voor heerlijke stoofpotten, homemade erwtensoep, en grote stukken vlees. Barbecueën is van alle seizoenen. Ongeveer een week voor aanvang ontvang je van ons een mail met de laatste info. Ook ontvang je dan een lijst met alle producten van de rijk gevulde Grazing Table.


Voor de catering van een luxe,geheel verzorgde barbecue aan huis. In een handomdraai bij u geleverd. VOOR WIE IS DE MASTERCLASS BEDOELD?


Individueel inschrijven voor de workshop is helaas niet mogelijk.

Al onze workshops volgt u privé. Maximaal aantal personen is in overleg. Als je een winterbarbecue bij jou aan huis organiseert, is het fijn als alles op rolletjes verloopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts