woensdag 19 juli 2017

Barbecue buffet

Specialistisch advies nodig? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Meer geluksmomentjes buiten!


Vanuit onze ambachtelijke slagerij verzorgen wij complete barbecue-, buffet - en live cooking-partijen op locatie. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van kleine tot grote partijen en zowel particulier als zakelijk. Met een bourgondisch hart voor lekker eten verzorgen wij voor elke gelegenheid een passende en smakelijke invulling.

Wij leveren uw BBQ of buffet altijd helemaal compleet, zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Bovendien bezorgen wij uw barbecue of buffet bestelling geheel gratis en gekoeld bij u thuis in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderlan Zuid-Holland en Noord-Holland. Afgelopen weekend heeft het team van Henk Aarts een meesterlijk buffet verzorgd op het 60-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Alles werd warm of gekoeld mooi op tijd bezorgd en klaargezet op de buffettafels. Alle gasten waren vol lof over de kwaliteit van het vlees, de rijst en aardappelgratin.


In het barbecue buffet zit het volgende inbegrepen: - Saté van de varkenshaas - Hamburgers - Kipspiesen - Spareribs - Zalmfilet - Huzarensalade - Aardappelsalade - Koolsalade - Feta-salade - Komkommersalade - Gemengde salade - Fruitsalade - Cocktail-, remoulade, saté en zigeunersaus - Diverse broodsoorten - Kruidenboter en tapenades Upgrade. Wist u dat barbecuen het hele jaar kan? Kijk snel bij onze Wintergrill!

Volledig verzorgde barbecue thuis laten bezorgen? Wij begrijpen dat het organiseren van een barbecue vaak veel tijd en stress kost. Daarom hebben wij soorten BBQ pakketen. Het complete BBQ pakket en een groepsbarbecue pakket.


Bij een groepspakket zijn zelfs de tenten inbegrepen. Een BBQ aan huis of op een feestlocatie? Dit buffet bieden wij ook aan met Halal vlees, als buffet zonder varkensvlees en als vegetarisch buffet. Vlees, vis, salades en sauzen.


Met barbecue , borden, bestek. Vóór uur bestel morgen gratis geleverd. De grootste collectie barbecues hier! Afkooptarief tijdens buffet , barbecue en diner. Toeslag buitenlandse dranken € - p. Gezellig met vrienden, collega's, de hele familie, het bedrijf of met de buurt, ter gelegenheid van een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of gewoon zomaar.


Barbecues tegen de laagste prijzen. Bij CS Catering kunt u. Hieronder een overzicht van een aantal door ons samengestelde barbecue buffetten.

Het is ook mogelijk om naar eigen wens een barbecue buffet samen te stellen. Genoemde prijzen zijn per persoon uitgaande van minimaal personen. Bij minder personen is de prijs in overleg. Een heerlijke zomerse avond en de barbecue gaat aan. Minimale afname personen.


Ideaal voor uw tuin of bedrijfsfeest. Heeft u binnenkort een barbecue met een grotere groep? Wij kunnen de groeps-BBQ compleet voor u regelen. Wilt u een barbecue buffet voor uw feest of partij?


Dit is allemaal mogelijk bij de Paalkoepel. Kortoeen buffet zoals je dat niet vaak proeft. Zoveel mensen, zoveel smaken. Kies jouw perfecte buffet.


Alle barbecues zijn gasbarbecues en worden geleverd inclusief gasfles. Het aantal en formaat van de gasbarbecue(s) wordt aangepast naar rato de grootte van de bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts