maandag 31 juli 2017

Gallagher isolatoren

Voor lint, cor kunststofdraa EquiFence en gealuminiseerd draad. Binnen één werkdag geleverd! Schrikdraadapparaten Thuiswinkel, betrouwbaar kopen.


Onze range van schrikdraad isolatoren sluit aan op de geleiders die we aanbieden. Dus isolatoren voor lint, cor kunststofdraa EquiFence en gealuminiseerd draad.

Speciale aandacht voor onze afstandisolatoren. Voor elektrificatie van bestaande afrasteringen. De beste schrikdraad isolatoren. Het is belangrijk om te investeren in alleen de allerbeste schrikdraad isolatoren. Daarmee bespaart u namelijk veel energie en het verhoogt de effectiviteit van uw schrikdraadsysteem.


Het is verstandig om te kiezen voor geleiders met een lage geleidingsweerstand en alleen de beste isolatoren. Isolatoren schrikdraad ring- isolatoren. Bij de meeste goedkope ring- isolatoren is doogaans sprake van duurkoop!

De afrasteringpalen zijn meestal van metaal of hout. Een isolator voor de schrikdraadomheining moet, voor deze verschillende materialen, passend gekozen worden. Tevens hebben we voor verplaatsbare afrasteringen speciale schroefisolatoren en een verstelbare isolator op voorraad. Uw bestelling leveren we al binnen uur! Online isolatoren bestellen heeft zijn.


Door gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen wordt de kans op kortsluiting geminimaliseerd. Verzending in Nederlan België en Duitsland. De plastic delen zijn van UV-bestendig materiaal. Alles van accu's tot poortgrepen. Om het schrikdraad vast te kunnen maken, zijn er speciale isolatoren ontwikkeld.


Gallagher afrastering kwaliteit. Deze isolatoren voorkomen dat er andere delen van het hek onder stroom komen te staan en er stroom verloren gaat. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de hoekisolatoren speciaal gemaakt voor in de hoek van een weiland. Deze isolatoren kunt u dus op de hoekpaal van uw afrastering plaatsen, zodat die ook in de hoeken mooi strak blijft. Deze afrasteringspaal is standaard uitgerust met een isolator, maar wanneer u meerdere draden wilt gebruiken, heeft u deze verstelbare isolator nodig.


De isolatoren zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame kunststof.

JavaScript lijkt uitgeschakeld te staan in uw browser. U moet Javascript aan hebben staan in uw browser om van de functionaliteit van deze website gebruik te maken. Niet alleen een schrikdraadapparaat is belangrijk, maar ook de geleiders, isolatoren en de aarding van de elektrische afrastering. Gratis verzending vanaf euro. Bekijk hier ons assortiment isolatoren voor draad.


De meest bekende zijn de draadisolatoren voor in een houten paal. Deze zijn ook verkrijgbaar in een verlengde versie of met mschroefdraad. Daarnaast vindt u hier ook isolatoren voor in de hoeken en op paaltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts