woensdag 19 juli 2017

Hekwerk deurne

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Vind hekwerken en poorten. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Vraag eens naar de mogelijkheden!


Bent u op zoek naar een hekwerk specialist in Deurne voor een nieuw sierhekwerk, gaashekwerk of spijlenhekwerk?

Hekwerk Deurne - Slim Hekwerken. Dan zijn onze specialisten u graag van dienst. Ook voor advies op maat en vragen over de mogelijkheden over uw hekwerk project staan we natuurlijk voor u klaar. Frank Martens Sier- en constructiewerk in Deurne vervaardigt schoorsteenkappen, hekwerken , looppoorten, dichte poorten sierhekwerk en constructiewerk, trappen en.


Houten hekwerken zijn perfect voor onder andere authentieke woningen in Deurne. Dit type hekwerk heeft een warme en natuurlijke uitstraling. We bieden een ruime keuze aan patronen, zodat er ongetwijfeld een patroon bijzit dat volledig op jouw wensen aansluit.


Naast hekken biedt menig hekwerk professional uit Deurne tegenwoordig ook poorten aan. Poorten zijn een belangrijk onderdeel van de hekwerken in Deurne , omdat u hierdoor naar binnen of naar buiten kunt lopen.

Dit zilverachtige hekwerk van dunne ijzeren draden herken je vast wel van omheiningen die de gemeente Deurne gebruikt om stukken grond te arceren. Ook schoolpleinen en weides vragen geregeld om een omheining van gaas. Het materiaal van dit hekwerk wordt in Deurne per strekkende meter geleverd en past goed op plekken waar je beplanting wil plaatsen.


Voorkom teleurstelling door van te voren een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij ruim de tijd nemen u te woord te staan en te informeren! Voor het omheinen van een tuin, of het afwerken van een terras zijn er diverse opties mogelijk. Zo is het een optie om te kiezen voor een beukenhaag of conifeer als afwerking, maar zijn ook schuttingen en hekken nodig. Graag willen wij ons bedrijf aan u voorstellen.


Dit doen wij al jaar en weten dus waar we over praten wanneer het gaat over deskundigheid omtrent hekwerksystemen. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Ons team van vakmensen geeft u graag een gedegen advies over alles wat met hekwerk , poorten en toegangscontroles te maken heeft.


Ook de uitvoering wordt geheel in eigen beheer verzorgd door onze professionele monteurs. Van klassiek tot modern, van deugdelijke erf afscheiding tot de finishing touch rondom uw tuin, wij zorgen ervoor dat het perfect op uw wensen aansluit. Uiteindelijk gaat het om de geschikte aanbieder te kunnen kiezen voor het plaatsen van hekwerken.


Een hekwerk kunt u plaatsen als tuinomheining met vooral sierhekken. De slanke versie van de standaard looppoort is de looppoort met Kastanje hekwerk. De dunne kastanje spijlen geven deze variant een natuurlijke en transparante uitstraling. Het frame van deze poort is samengesteld uit Kastanje of Eiken planken.


Deze poort sluit naadloos aan op een afscheiding van kastanje hekwerk.

Frank Martens uit Deurne ontwerpt een balkonhekwerk altijd op maat en houden hierbij rekening met uw wens, de stijl van uw huis en uiteraard de veiligheid. Dit betekent dat wij persoonlijk bij u langskomen om alle maten te noteren. Vervolgens zullen we alles op maat voor u uitwerken om er een beeld bij te maken zodat het product netjes gaat passen.


Het hekwerk geeft uw omheining een opvallend en mooi natuurlijk uiterlijk. Het kastanje hekwerk bestaat uit dunne spijlen van kastanje hout. De rollen zijn eenvoudig te plaatsen en zijn prima te gebruiken in combinatie met bijv. Het duurzame kastanje hout zorgt er bovendien voor dat ook de dunne spijlen vele jaren goed blijven.


Tevens kan een sierhekwerk ook dienen als veiligheidsaspect. Uiteraard gaat deze gepaard met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts