woensdag 19 juli 2017

Theek 5 dongen

Theek 5 dongen

Openingstijden Theek Dongen Mgr. Schaepmanlaan in Dongen. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Het verzamelpunt waar verschillende organisaties, instellingen en partijen elkaar vinden en samen met Theek een divers en inspirerend programma neerzetten.


Bibliotheek Theek is een broedplaats voor kennis en talent. Dongen is een plaats in de provincie Noord-Brabant, en tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De Cammeleur is dé sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen.


De gemeente Dongen telt ruim 25. De plaats is gelegen in het gebied tussen Breda en Tilburg. Dongen , die ook te vinden zijn in rubriek theek dongen ! De naam Theek staat voor de vijf verschillende functies die de organisatie vervult, namelijk: informatie, recreatie, educatie, ontmoeting en cultuur.


Theek heeft bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Morgen is bij Theek Oosterhout een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om samen moderne literatuur te gaan lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers van literatuur. De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met Theek 5. Vacatures beschikbaar in Dongen.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Theek in Dongen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Meer informatie over hoe het is om bij Theek bibliotheek te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Theek bibliotheek, benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen. De meest volledige site met ruim 66.


Aanstaande woensdag (november) maken we bij Theek Dongen leuke Sint- en Pietenverhalen met de Book-O-Matic. Het getekende verhaal wordt een filmpje, welke later terug te zien is op. Het originele verhaal mag mee naar huis, om te showen aan familie en vrienden. Behoort u tot de doelgroep van Dongen Doet Mee dan kunnen u, uw partner en thuiswonende kinderen tot en met jaar een budget krijgen waarmee meegedaan kan worden aan allerlei sociaal-culturele, educatieve, sportieve en recreatieve activiteiten. Hiernaast zie je de teaser van ons promotiefilmpje.


Helaas pakte Theek Dongen net naast de titel. Maar we zijn wel van de beste en daar zijn we ontzettend trots op! Hieronder leest u waar u hulp kunt vinden in de gemeente Dongen. Dit zijn de openingstijden: Maandag - vrijdag 08. Theek en Stichting Richting gaan in Dongen intensief samenwerken en het pand delen aan de Mgr.


Daarvoor krijgt het pand een flinke opfrisbeurt. De Middeleeuwse stad - erfgoed project van Erfgoed Brabant en Looierij ( Dongen ) De ongelooflijk bijzondere boeketer. Samen sterker voor taal en lezen.


Ook Theek Dongen ontvangt de sticker vandaag tijdens de opening van hun dementheek. De opening in Theek Oosterhout vindt vandaag plaats om 10:uur. Gemeenschapsgebouw waarin de bibliotheek - een vestiging van Theek - een belangrijke plaats inneemt. De prettige sfeer lokt de inwoners naar binnen om te lezen, te werken en te lenen.


Mensen slimmer, creatiever en vaardiger maken! Voor onze vestiging in Dongen zoeken wij een Informatiemedew erker (uur). Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts