donderdag 20 juli 2017

Boretti vt96ix

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Zoek naar inductie fornuis op de nieuwe KensaQ. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.


Boretti vt96ix

Professionele materialen, veel werkruimte. Aan het materiaal herken je de chef. Messing branders zijn niet alleen duurzaam, ze. W vermogen en een ruime oven met liter inhoud en ovenfuncties!


Door slimme besparingen, niet essentiële details en beperking van de keuzemogelijkheden, is dit fornuis uiterst scherp geprijsd. VT96IX – HANDGEMAAKT ITALIAANS DESIGN. Maar ja, als je dan toch een fornuis koopt kan het maar net zo goed een mooi exemplaar zijn. Met onze culinaire visie op de Italiaanse levenswijze streeft ons team van professionals continue naar het summum in kwaliteit, techniek en design.


Boretti vt96ix

Kies uit producten vanaf € 295. Vind wat je zoekt op Finecomb. Quality, craftsmanship and modern technology come together in the Linea Inizio. This cooker symbolises our passion for cooking. Voor 22:bestel morgen in huis.


De scharnier van de ovendeur is namelijk kapot, de bevestiging tussen de veer en de scharnier is gebroken. Stijlvol vormgegeven keukenapparatuur wordt hier gecombineerd met hoogwaardige en duurzame technische oplossingen. Hiermee wordt iedere keuken omgetoverd tot een ware blikvanger.


Boretti vt96ix

Welk type heb ik hiervoor nodig op het te repareren. Naast het behoud van de uitzonderlijke kwaliteit en gebruiksvoordelen, waaronder de XL-branderafstan is ook de vormgeving nog steeds echt Boretti ! Optioneel zijn er verhoogde stelpoten. Boretti maakt al meer dan een halve eeuw kwaliteitsfornuizen en is een absoluut begrip in fornuizen.


Uniek aan dit fornuis is het feit dat het bovenstuk uit één geheel bestaat (dus geen kieren en naden) hetgeen gemakkelijk schoonmaakt. Boretti vindt dat je in jouw keuken moet genieten, van elkaar, maar bovenal van het leven. Bij Boretti koop je niet alleen een keuken, je koopt een totaalconcept.


Deze fornuizen staan bekend om zijn solide bouw en tijdloze styling. Het ruime assortiment van Boretti biedt voor ieder wat wils. Tevens ben je ook voor je afzuigkap, afwasmachine, multi stoomoven en koelkasten bij Boretti aan het.


Over Boretti Geïnspireerd door de Italiaanse keuken zag Boretti eind vorige eeuw het licht. Een nieuw merk, dat de keuken zoals we die kenden, definitief veranderde. Vanuit design, maar ook functionaliteit, ontstonden op onze tekentafels stijlvol vormgegeven fornuizen die tot op de dag van vandaag tot de verbeelding spreken.


Boretti vt96ix

Het heeft een multifunctionele oven met hetelucht. De branders zijn van messing en daardoor een veel hoger vermogen. Boretti fornuizen hebben messing branders waardoor er een betere warmtegeleiding ontstaat. De oven is multifunctioneel met negen ovenfuncties.


Er is ook een superbrander van 4. Hetelucht grill en een draaispit zijn aanwezig. Hierdoor onstaat een betere warmte geleiding en zodoende een snellere verwarming van de pannen. Ze hebben fornuizen met RVS vangschalen en Antraciete vangschalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts