woensdag 5 juli 2017

Werkeren stadshagen

We bieden goede en toegankelijke zorg voor. Geen wonder dat alle woningen zijn verkocht! Er komt ook geen nieuw aanbod meer bij. Kijk dan eens naar de woningen in de wijk Frankhuis. Op de 6e, 7e en 8e etage bevinden zich de zelfstandige woningen, elk met een prachtig uitzicht over Zwolle en omgeving.


Werkeren stadshagen

De buurt kenmerkt zich door de kleinschalige opbouw en de mooi aangelegde openbare ruimte. Het team bestaat uit huisartsen, een verpleegkundig specialist, praktijkverpleegkundigen, een praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg en doktersassistentes. Wij zijn ons ervan bewust dat wij als Gezondheidshuis invloed hebben op het milieu. Wij gebruiken daarom alleen briefpapier dat voldoet aan het FSC keurmerk.


Optimale zorg, een gezellig verenigingsleven en een bruisend Grand Café. Klik op de plattegrond om deze te downloaden als PDF. Woningtype A komt keer voor.


Dit doen wij door een ontmoetingsplek te zijn waar activiteiten georganiseerd worden voor jong tot oud. Een plek waar kinderen vrijuit kunnen spelen, een plek waar natuur en mens samen komen, maar ook een plek waar men van elkaar kan leren. De gemeente Zwolle heeft een subsidie ontvangen van 120. De subsidie is bedoeld voor het stimuleren van de verkoop van alle woningen in dit project, kortom, de subsidie komt ten goede aan de kopers van het project.


Binnen tien minuten sta je in het centrum van Zwolle en op een paar minuten lopen strekt het weidse natuurgebied van Mastenbroek zich voor je uit. De wijk, die inmiddels meer dan 20. Stadshagen is een zeer complete, gezellige nieuwbouwwijk in Zwolle. Een ruimte waar je met maximaal personen kan bijeenkomen.


Werkeren stadshagen

Door de schuine wanden is het een leuke en knusse ruimte met een prachtig uitzicht over het park. Vragen over (thuis)zorg, revalidatie, wonen, dagbehandeling, welzijnsactiviteiten personenalarmering, indicatie of iets anders? Onze medewerkers van het klant contact centrum helpen u graag verder. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.


STADSHAGEN ZWOLLE MIJN WOONSMAAK Duurzame starterswoningen voor € 160. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 3. Door verwachte veranderingen in de reizigersstromen op het Kamperlijntje, onder andere door de opening van de Hanzelijn, werden nieuwe exploitatieplannen doordacht. En de wijk blijft zich uitbreiden. Een sociale huurwoning heeft een kale huurprijs lager dan 7242. Inschrijven kan tot en met oktober.


Een mooie kans voor iedereen die wel eens denkt over het zelf bouwen van een huis. De kavels variëren in grootte van 4tot 5m2. Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet?


Vind het allemaal op OOZO. Een volledige andere sfeer en uitstraling dan de rest van de wijk. Hier vind je een grote verscheidenheid aan nieuwbouw huizen in een rustgevende groene setting met hofjes, buitenspeelplaatsen en hagen.


Werkeren stadshagen

Werkeren uur per dag wordt bijgewerkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts