dinsdag 1 augustus 2017

Afdekhoes jacuzzi

Alle afdoekhoezen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinmeubelhoezen. Specialistisch advies nodig? Winterhoes voor jacuzzi bespaart energie Deze winterhoes voor de jacuzzi is speciaal ontwikkeld om uw bad te beschermen tegen schommelende temperatuurwisselingen. De winterhoes wordt ook wel wintercover of beschermhoes genoemd.


In de winter verbruikt uw jacuzzi natuurlijk meer energie om het water goed op temperatuur te kunnen houden houden.

Onze lichtgewicht afdekhoes van SpaLine beschermt je spa prima tegen vuil en eventuele vervelende weersinvloeden. De hoes is ademen waterbestendig en wordt daarom ook niet zwaar na verloop van tijd. De polyester beschermhoes is eenvoudig schoon te maken met een doek een een sopje.


Opblaasbaar bubbelbad Netspa Aspen is een opblaas jacuzzi die een vierkantig model heeft. Dit model opblaasbare jacuzzi is uniek in zijn soort en is geschikt voor personen. De buitenkant van deze opblaasbare jacuzzi is gemaakt van gelamineerd pvc met een mooie leather look afwerking. Het gelamineerde pvc heeft een dikte van 6mm zodat het.


Let op dit is enkel het leer, geen gehele cover met isolatie.

Geschikt voor de covers van Sunspa Benelux en de Bubbelkoning. Is het leer van uw cover aan vervangen toe maar de isolatie is nog in goede staat. Dan is het mogelijk om enkel het leer te vervangen.


Naast diverse standaard formaten is het ook mogelijk om een cover speciaal op maat te laten maken. Wij beschikken tevens over een winkel waar u tijdens onze openingstijden terecht kunt voor de aankoop van uw producten. Tevens zorgt deze beschermhoes ook voor een beter isolatie van uw spa of jacuzzi zeker in de winter tij maar denkt u er eens aan dat als uw spa of jacuzzi in de wind staat. Spa Industries Europe levert Europese isolatie covers, samengesteld uit hoogwaardige Duitse materialen. Degelijke kwaliteit van hoog niveau, uitgevoerd met een.


Grootste showroom van Europa. De Mspa persoons afdekhoes is een handige en gemakkelijke afdekhoes die uw jacuzzi beschermd tegen verschillende weersomstandigheden. Is de gehele jacuzzi ontdaan van water? Jacuzzi afdekken met een winterhoes.


Dan rest u nog maar één ding. Plaats het deksel op de jacuzzi en bedek deze volledig met afdekzeil of met een speciale winterhoes. Zo zorgt u ervoor dat er niet alsnog water in de leidingen komt en blijft de spa tegen weer en wind beschermd. De MSpa afdekhoes voor persoons opblaasbare bubbelbaden is een gemakkelijke afdekhoes die uw MSpa beschermd tegen verschillende weersomstandigheden.


Of twee volwassenen en twee kinderen. Opblaasbaar jacuzzi heeft één jaar garantie en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden!

Webshop voor het verkopen van spawellness producten. Zowel jacuzzi als sauna liggen hierbij centraal. Afdekhoes : De MSpa wordt geleverd met een laags polyester afdekhoes.


Deze hoes is voorzien van een speciaal folie voor maximale isolatie. Tevens is elke MSpa voorzien van een opblaasbare isolatie drijver om de warmte binnen de MSpa te houden. De afdekhoes is voorzien van een ritssluiting met een veiligheidsslot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts