vrijdag 4 augustus 2017

Design tuinhuis met luifel

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Opzoek naar een mooie moderne houten tuinhuis? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem snel.


Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!

Al onze design tuinhuizen met luifel worden geleverd in combinatie met een PEFC-keurmerk. Wij bieden een uitgebreid assortiment. Het design tuinhuis met luifel heeft een moderne uitstraling en is leverbaar in diverse wanddiktes. Als dakbedekking kan er worden gekozen voor bitumen of een hoogwaardige EPDM-folie. Design tuinhuis in België.


Heeft een platdak en een grote luifel. Het moderne design tuinhuis type Helmond heeft een overkapping die gebruikt kan worden om heerlijk onder te zitten op de zomeravonden, maar het kan ook perfect gebruikt worden als carport.

De staanders onder de overkapping cq. Dit moderne tuinhuis is onderhoudsvrij en in zeer veel afmetingen. Een modern tuinhuis met luifel. Je wilt een modern tuinhuis met luifel kopen?


Ook op het gebied van de nieuwste trends ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. We zien dat vooral tuinhuizen in combinatie met eiken palen steeds populairder worden. Precies op maat en exact naar jouw wensen. Dan is een tuinhuis met luifel ideaal voor u. Het oppervlakte voor een terras wordt groter maar u levert niet alle ruimte in met een compleet tuinhuis.


Zo kunt u ervoor kiezen om de volledige breedte van uw tuin te benutten maar hiervoor de helft te reserveren voor het tuinhuis en de andere helft voor een luifel. Nieuw in ons programma zijn de moderne design -tuinhuisjes in kubus-stijl met plat dak. Kubus 4x 3met luifel. Door het brede aanbod bepaalt u zelf met welke van de betaalbare blokhutten u uw tuin verfraaid. Tuinhuis met plat dak en overkapping.


Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft.

Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten! Bezorgen en monteren mogelijk. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


De beste prijzen tuinhuisjes online. Op die manier wordt het echt uw tuinhuis , het voldoet aan al uw wensen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het tuinhuis te voorzien van hardhouten funderingsprofielen.


U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt. Modern tuinhuis met luifel. Dit tuinhuis met luifel sluit mooi aan op het woonhuis. Het ontwerp is gemaakt door Enzo Architecten uit Burgerveen. Mooie strakke vormen kenmerken het geheel.


Een blokhut met overkapping geeft uw tuin niet alleen een warme uitstraling, maar biedt u ook een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. De levertijd van blokhutten en tuinhuizen kan variëren. Om de levering goed af te stemmen, raden wij u aan om altijd even contact op te nemen met onze klantenservice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts