dinsdag 1 augustus 2017

Hillhout veranda

Hillhout veranda

Een veranda voor aan huis? Nu: met de laagste prijs garantie! Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Het dak is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten in de varianten helder of opaal. Deze veranda ’s zijn voorzien van geïntegreerde dakgoot en hemelwaterafvoer. Veel overkappingen worden ook praktisch ingezet voor extra bergruimte of stalplaats voor fietsen. Laat u dit jaar verrassen door diverse mogelijkheden in excellente tuinschermen.


Doe inspiratie op voor bijvoorbeeld uw tuinhuis, veranda of geheel eigen ontwerp. Het hout krijgt hierdoor een optimale bescherming, zodat het er jarenlang als nieuw blijft uitzien. De veranda wordt geleverd als bouwpakket met een uitgebreide handleiding. Hillhout kan u ook helpen inspireren.


Hillhout veranda

Het is belangrijk dat het plaatsen goed gebeurd om schade aan de veranda of uw gevel te voorkomen. Met geïntegreerde EPDM dakgoot en verzinkte hemelwater afvoer. Liever een vrij zicht op uw tuin? Kies dan voor een laag veranda hekje. Creëer uw eigen houten overkapping afgestemd op uw tuin en specifieke wensen.


Zelf bouwen of laten doen? De bijbehorende staanders zijn gemaakt van verlijmd hout. Wij kunnen veranda ‘s leveren met een aantal verschillende sierlijsten. Hierdoor kunt u de stijl van de veranda aanpassen aan de stijl van de woning. Wie kiest voor een aluminium veranda van Aluxe maakt – eerlijk is eerlijk – de meest optimale keuze.


Indien je kiest voor een (deels) geïmpregneerde of gespoten variant, moet je rekening houden met nog eens tot weken extra levertijd. Voor een nauwkeurige indicatie kun je contact met ons opnemen. Douglas Veranda Excellent! Keuze uit dakbedekking helder of opaal. Beschrijving Vergroot uw leefruimte met een veranda.


Buiten maar toch ook een beetje binnen. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Vanaf vandaag is een regenbuitje geen enkel probleem meer, meubels kunnen gewoon blijven staan. Maak deze veranda compleet door gebruik te maken van een dakgoot. Bij deze verands worden losse schoren bijgeleverd!


Hillhout veranda

Betaling De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. Kom dan snel naar onze showroom voor advies op maat. Onze monteurs helpen u graag. Het uitgebreide assortiment van Verhoeven GSB.


Tuincentrum Osdorp bv in Amsterdam. In dit model staan de shutterschermen erg mooi, deze zijn beweegbaar zodat je met lichtinval kunt spelen, ook is er een schuifmodel bij te bestellen zodat je de wanden kunt verplaatsen. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts