dinsdag 28 november 2017

Felco snoeizaag

Felco snoeizaag op Vergelijk. Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie. Snoeischaren online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online.


Bestel hier tuingereedschap online.

Betrouwbaarheid: roestvrij verchroomd zaagblad in hoogwaardig gehard staal. Deze opvouwbare zaag is niet alleen sterk door zijn harde en duurzame zaagtanden. Deze snoeischaren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn favoriet bij professionals. Sindsdien is de schaar vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard.


De schaar bestaat uit aluminium en de geklonken ondermes bestaat uit staal. Koop en verkoop felco snoeischaar eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


De FELCO 6is een trekzaag en heeft een gebogen blad en een ergonomisch handvat.

Een trekzaag werkt fijner dan een gewone zaag. Je maakt een trekkende in plaats van een duwende beweging. Hierdoor kan de zaag dunner zijn dan een normale zaag en hoef je minder hout te verspanen.


INKLAPBARE SNOEIZAAG FELCO 600. De FELCO 6is een inklapbare trekzaag met een gebogen blad en een comfortabele handgreep van antislipmateriaal. FELCO is a proud supporter of the Old Vine Project (OVP) in South Africa, and through pruning education helping to promote and preserve old vines in South Africa.


In vineyards worldwide, old vines are proudly mentioned on bottle labels as a value. Kies uit producten vanaf € 199. De zaagbladtanden beschikken over een uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid dankzij de zogenaamde impuls hardening behandeling. Op zoek naar een kwaliteit snoeischaar? Scherp geprijsd Snel geleverd Top kwaliteit!


De snoeizaag met inklapbaar zaagblad is verkrijgbaar in een lengte van 1of 2mm. Bij BTN de Haas vindt u echte kwaliteitsmerken, zoals Talen Tools en Husqvarna voor een scherpe prijs. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag als u een snoeizaag wilt kopen. Het boven en het geschroefde ondermes zijn uit hoogwaardig gehard staal vervaardigd en zorgen voor een nauwkeurige en duidelijke snede. Deze inklapbare snoeizaag is een uitstekende keuze om in jouw tuin mee te gaan zagen.


FELCO is het kwaliteitsmerk uit Zwitserland in scharen en messen voor rechts- en linkshandigen.

Voor professionele gebruikers. Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Zie voor meer informatie over welke gegevens de cookies bevatten.


Dit is niet bevorderlijk voor de zaag resultaten. Een elektrische snoeizaag neemt u al het zware werk uit handen! Zo beperkt u de kans op pijnlijke spieren en gewrichten tot een minimum. U zet de elektrische snoeizaag op de tak die u wilt snoeien en dit vernuftige stuk gereedschap doet de rest van het werk. Het is voor dit model mogelijk om een gla braamvrij snijvlak te krijgen en hotuinfecties te voorkomen en de snelle genzeing van het hout te bevorderen.


Deze snoeizaag is eenvoudig in te klappen en beschikt over een veiligheidspal om de zaag vast te zetten. Wij bieden eenhands basismodellen en ergonomische modellen snoeischaren van het Zwitserse topmerk FELCO. Aanbevolen voor het snoeien en zagen van alle houtsoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts