dinsdag 7 november 2017

Schurenbouw

Onze schuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als wandbekleding. Dit is een duurzame houtsoort (klasse 3) en is como keur gecertificeerd geïmpregneerd. Een schuur kunt u natuurlijk op verschillende manieren inzetten. Wanneer u kiest voor de schuren van ABS Bouwsystemen denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Voor alles op het gebied van houtbouw op maat.


Van ontwerp tot realisatie. Alternatieve Bouwsystemen BV (ABS) is gespecialiseerd in het realiseren van bijgebouwen zoals: bergingen, tuinhuizen, garages, mantelzorgwoningen. Uitterdijk bouwt in geheel Nederland!


Wij helpen u graag verder! Klik nu Topkwaliteit Snel. Specialist in maatwerk en prefab houtbouw. Honderden stallen, machinebergingen en bewaarplaatsen zijn de afgelopen. Een allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.


Kapschuur, potstal of wagenberging op maat bouwen in Frieslan Groningen of elders? Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden en prijzen van diverse kapschuren. Vakkennis, ambachtelijkheid en persoonlijke betrokkenheid Huisman Bouw BV staat al jaren bekend als een vakkundige aannemer wat betreft verbouwingen en nieuwbouw in. Gebruik de kapschuur als overdekt terras, hobbyruimte, opslagplaats of carport. Verder maken wij ook (nostaligische) schuren en garages.


Maar ook veestallen voor de agrarische sector. Omdat wij met vaste onderaannemers werken, kunnen wij snel en vakkundig zorgen voor een goede afwikkeling van project. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.


Bouwmogelijkheden… voor elk wat wils Tuinschuren zijn leverbaar in diverse afmetingen. Naast een uitgebreid standaard leveringsprogramma worden ook afwijkende maten. Tarieven en aanbiedingen: voor beton schuttingen bergingen ,garages, raamkozijn loopdeur golfplaten zadeldak garages met lessenaarsdak betonnen garage en prefab. Dé houtbouwspecialist van Nederland met exclusieve ontwerpen en degelijke montages. Door onze jarenlange ervaring in houtbouw.


Oude bouwmaterialen koopt u bij Destijdsch, hét adres voor historische bouwmaterialen, paneeldeuren, bakstenen, vloeren, dakpannen en meer. Geproduceer geleverd en gemonteerd. Op maat gemaakte houten schuren, garages, paardenstallen en tuinhuisjes.


Bekijk hier onze aanbod en bestel eenvoudig uw goedkope houten tuinhuisje. Houtbouw Merkus uit Friesland. Soetendaal Schuren is uw specialist voor houten schuren op maat.


Voor ontspanning, hobby, stalling en opslag. Van werkplaats tot aan sfeervolle overkapping. Het succes van Ascot is te danken aan jarenlange ervaring om met vakmanschap duurzame paardenstallen, loodsen, garages, schuren en tuinhuizen te bouwen.


Laat ons zonnepanelen installeren. Weet welke rechten en plichten u heeft en lees alles over erfgrensregels en het bepalen daarvan op de website van Kadasterdata.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts