woensdag 15 november 2017

Brievenbus wit

Brievenbus wit

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Betaal slechts € verzendkosten. Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Aanbiedingsprijs € 29Normale prijs € 3300. Of bezoek onze showroom in Zutphen. Deze degelijke brievenbus is ontworpen om de post veilig te ontvangen. Door de ruime capaciteit en brede inwerpopening is de bus ook geschikt voor grotere poststukken zoals catalogi. Hij is geschikt voor bevestiging aan een muur of tegen een paal.


Made in Germany betekent ook dat overal aan is gedacht. Brievenbus allux geschikt voor wand- en vrijstaande montage. Bijvoorbeeld binnenverlichting. Heb je last van wind die door je brievenbus naar binnen waait? Dan heb je de Handson brievenbus borstel wit nodig.


Deze witte brievenbusborstel is gemaakt van polyvinylchloride, beter bekend als PVC, en kenmerkt zich door zijn vochtdichte eigenschappen en lange levensduur. Stalen brievenbus wit -27x12xcm. Deze rechthoekige, stalen wandbrievenbus van V-PART heeft een cilinderslot aan de voorkant. Witte Vrijstaande brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol.


Omdat onze pup van maanden de brievenbus aan de binnenkant van de voordeur kapot had gebeten en er haast bij was om een nieuwe er weer op te zetten, direct op mijn favoriete site gekeken. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Voor weinig een nette brievenbus gevonden met borstel en afsluitklep! Kies uit 1producten vanaf € 299.


Brievenbus wit

De brievenbus voldoet prima en sluit keurig af. Het materiaal is dik waardoor u niet snel deukjes of scheurtjes in uw brievenbus zult krijgen. Veel brievenbussen beschikken over extra accessoires. Deze brievenbussen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en zijn gefabriceerd van hoogwaardig staal.


Twee sleutels worden meegeleverd. De Primabella serie zijn mooi vormgegeven brievenbussen in klassiek design. Design brievenbus Luxus is een moderne, tijdloos vormgegeven brievenbus. Het model is een strak ontwerp welke toch enkele speelse elementen bevat. De slanke brievenbus zou zomaar een kunstwerk kunnen zijn!


Brievenbus wit

De Luxus is gemaakt van 3milimeter dik aluminium. Standaard word het slot met sleutels geleverd. Aluminium is licht van gewicht, maar wel heel sterk. Ook krijgt u bij de brievenbus een nummer meegeleverd waarmee u als u de sleutels kwijt bent nieuwe kunt bestellen. Door toepassing van geluiddempende materialen is de brievenbus erg stil, dat is wel zo prettig als de krant vroeg in de ochtend wordt bezorgd.


GOEDKOOPSTE van NEDERLAND! Alle Bobi brievenbussen op voorraad! Koop hier brievenbus Bobi Classic wit of één van de andere RAL kleuren!


Deze witte Handson brievenbus borstel zorgt voor een goede tochtafsluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts