vrijdag 24 november 2017

Stevia plant kopen

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Alle soorten en maten Planten.


Stevia plant kopen

Hét online tuincentrum met meer dan 10. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Geef bij voorkeur water van onderaf.


Dek de stekken af met vliesdoek om het verdampen van vocht te beperken en uitdrogen of verdorren van de stekken te voorkomen. Als de groei weer begint, de plant toppen voor een bossige groei. Een mooie bos levert je van mei tot allerheiligen dagelijks vers suikerblad. Ik heb vandaag de in België gekende arts Geert Verhulst gesproken die onze specialist is op gebied van kruiden en voeding en hierover veel voordrachten geeft en menig boek heeft geschreven.


Hij zegt dat witte stevia zonder problemen gezond kan geëxtraheerd worden uit de plant met behulp van enkel en alleen water. Er is maar soort, geen andere kleurtjes of Cultivars, alleen de botanische soort. Uiteindelijk gaat de plant ook nog bloeien (maar dat doet ze pas in het late najaar, wanneer de dagen korter worden). Het wordt geïsoleerd uit het blad van de stevia plant.


In Zuid-Amerika gebruiken ze het al eeuwenlang als zoetmiddel. Aangezien stevia een E-nummer heeft, is het zeker dat je er niet te veel van binnen krijgt. Helaas wordt er door sommige voedingsproducenten misbruik gemaakt van mensen die via internet stevia -poeder bestellen (of stevia -zoetstof in de supermarkt kopen )… Pas op met stevia -producten! Om die reden is er enorm veel vraag naar stevia , en waar vraag is ontstaat aanbod. Deze plant wordt ook wel honingkruid genoemd of gewoon stevia.


Stevia plant kopen

De steviaplant komt uit het binnenland van Centraal- en Zuid-Amerika. Daar wordt de plant al eeuwenlang gekweekt vanwege haar medicinale eigenschappen en de sterke, zoete smaak. Stevia is een intensieve zoetstof. Deze sterke zoetstof wordt al eeuwen door de Guarani indianen gebruiktvoor zowel inwendig als uitwendig (helpt tegen acne, eczeem etc) gebruik.


Ook kunnen de planten in een keuken, kas of serre geplant worden. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Binorm, al vele jaren vertrouwd in uw regio. Deze bladplant groeit van oorsprong in Zuid-Amerika, met name in Brazilië en Paraguay.


Het wordt daar al sinds oudsher gebruikt als natuurlijke zoetstof in thee en om medicijnen mee te zoeten. Het eetbare gedeelte is het blad. De plant waar het uit geïsoleerd wordt, komt uit de grensstreek tussen Paraguay en Brazilië. Daar is het blad van de plant al eeuwenlang een zoetmiddel. Al meer dan jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel Meer dan 20.


Als je stevia gaat kopen moet je met veel zaken rekening houden. Wat is stevia zoetstof eigenlijk? Deze intensieve zoetstoffen zijn 2tot 3keer zoeter dan suiker.


Stevia plant kopen

Inmiddels heb je de blaadjes van de plant geplukt en op een ovenschaal uitgespreid. Na ongeveer twintig minuten zijn de blaadjes gedroogd (niet bruin laten worden dus af en toe kijken) en kan je ze verpulveren of heel laten. Bedenk echter dat in van alle bereide levensmiddelen één of andere vorm van suiker voorkomt.


Stuur ze in via de ideenbus en illustreer hoe het gezonder kan voor iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts