donderdag 23 november 2017

Zwembad de driesprong zoetermeer

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Zoek naar zwembad zoetermeer op de nieuwe KensaQ. Op zoek naar zwembad zoetermeer?


Telefoonnummer, adres en meer!

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Met bus zal u uit moeten stappen bij halte Sportcentrum de Driesprong. Vanaf de halte bent u zo bij ingang van het zwembad. Met tram kunt u uitstappen bij halte ‘Delftsewallen’, vanaf hier is het nog minuten lopen. Bekijk het rooster (PDF) van de kerstvakantie voor zwembad de Veur en zwembad de Driesprong in Zoetermeer.


Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen. De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut. In Zwembad de Veur biedt het Zweminstituut nog meer activiteiten aan.


Het heeft een meter bad met een ondiep gedeelte eraan vast.

Een zogenaamd Wiesnerbad: een L-vormig zwembad dat van diep naar ondiep gaat. Ook voor minder validen is dit zwembad uitstekend geschikt. Mocht u nu toch nog vragen hebben.


Van harte welkom bij Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer. Hier zullen wij u wekelijks informeren over onze top aanbiedingen en laatste nieuwtjes. Maar ook onze folders, VIP-acties en seizoenstips zijn het bekijken meer dan waard. Kamerplanten, potterie, dierbenodigdheden. En wilt u graag online artikelen bestellen?


Biertaps, barbecue's en meer. Vind zwembad zoetermeer het nu op Kensaq. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Begeleiding is mogelijk in en uit het zwembad.


Zoetermeer , die ook te vinden zijn in de rubriek zwembad de driesprong ! Door de begeleiding wordt geen hulp geboden met het aan- en uitkleden. Zo nodig dient u zelf voor begeleiding te zorgen. Ook kun je hier meedoen met allerlei zwemactiviteiten, bijvoorbeeld Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal.


Het zwembad zou in de eerste variant uitgebreid worden met buitenwater.

Nieuw Zoetermeers zwembad of uitbreiding De Veur. De Driesprong is goed bereikbaar vanuit Den Haag. BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad ? Zwemles volgen voor een zwemdiploma?


Dit bedrijf is dagen per week geopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts