donderdag 30 november 2017

Boretti pizza oven

Bij de Horeca Apparatuur Koning. XXL Korting - 24uur Levertijd! Order online from our extensive menu. Delicious taste and super fast delivery. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Specialistisch advies nodig? De ovens zijn daarnaast voorzien van handige functionaliteiten als zelfreinigende wanden of een Quickstart-functie, waarmee de oven snel op de gewenste temperatuur komt. Deze ovens zijn dan ook perfect voor verschillende bereidingen, denk aan pizza ’s bakken, kort intens bakken en het gratineren van ovenschotels. Bakt u graag zelf broo maakt u regelmatig een ovenschotel of braadt u graag vlees?


Dan weet u als geen ander dat een goede oven onmisbaar is. Leg de pizzasteen op uw barbecue en sluit de deksel, binnen minuten heeft u een heerlijke pizza. De Piastra zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.

Boretti Piastra Pizzasteen. De pizzasteen is ook geschikt voor het bakken van broo taart en cake. Het past immers in iedere keuken dankzij de tijdloze styling en de solide bouw. Het merk staat namelijk voor een innovatieve kooktechnologie en maakt solo ovens voorzien van prachtige.


For instance, most ovens know preprogrammed recipes, which comes in handy for dishes that are a favourite. In addition, the ovens are equipped with useful functionalities, such as self-cleaning walls or a Quick start function that allows the oven to reach the desired. Hier kun je terecht voor vragen en advies. Een pizza functie op uw inbouw oven Voor de liefhebber van pizza.


Uniek is de snelheid van slechts minuten waarmee een pizza op 3graden bereid kan worden. De oven is verder voorzien van een energieklasse A label en mantelkoeling. Ruim Aanbod Aan Hoogwaardige Pizzaovens Van Allerlei Bekende Merken. Zoek naar pizza oven op de nieuwe KensaQ. Als je pizza gaat bakken en de oven aanzet (zet je oven op de hoogst mogelijke temperatuur), dan laat je de pizzasteen rustig samen met de oven opwarmen.


Als je de oven laat opwarmen en dan pas de steen in de oven legt, dan heb je kans dat de steen breekt door de snelle overgang van temperatuur. Deze modern uitgevoerde multifunctionele oven is zeer praktisch in gebruik.

Zo zorgt de digitaal programmeerbare klok voor een snelle bediening. BORETTI BPMN60AN Oven - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. The oven is made from stainless steel with black glass, and can be custom-made in any colour.


The built-in oven knows several preprogrammed recipes: just select the dish and the weight, and the oven will do the rest. BORETTI BPON45ZWGL Oven - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Denk aan pizza ’s bakken, kort intens bakken en het gratineren van ovenschotels. De digitaal programmeerbare klok zorgt voor een snelle bediening.


Multifunctionele oven met mantelkoeling. De oven wordt standaard geleverd met twee bakroosters en een geëmailleerde vangschaal. Daarom worden in Italië de pizza ’s in een steenoven gebakken, achterin de oven brandt vuur en de pizza ’s liggen ervoor, worden gedraaid en zijn binnen een paar minuten. Een nieuw merk, dat de keuken zoals we die kenden, definitief veranderde.


Vanuit design, maar ook functionaliteit, ontstonden op onze tekentafels stijlvol vormgegeven fornuizen die tot op de dag van vandaag tot de verbeelding spreken. Hoogte inclusief afvoer 1cm. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts