dinsdag 7 november 2017

Basalt split antraciet zwart

Split is beoordeeld met een 9. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Reserveer online, laagste prijzen. Groot aanbod tuinartikelen online! Basalt split is de meest populaire splitsoort op dit moment! Door de donkere kleur grijs ( antraciet , in natte toestand vrijwel zwart ) is deze split te combineren met vele andere kleuren en materialen!


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele en analytische cookies, die door Kranendonk B. Bestel een volle bigbag basalt split of kilo zakgoed. Het split kunt u met gemak toepassen op erven, parkeerplaatsen en opritten. Laagste prijs 48-uurs levering mogelijk O. Plaats de bigbag in de winkelwagen, toets uw postcode in zodat de transportkosten verschijnen. Basalt siersplit is leverbaar in een fractie van 8-mm en iets grover in 8-mm.


Als u een iets lichter getint alternatief zoek is ons kalksteen misschien een interessante optie. Prijs per bigbag van 7kg. Bent u nog niet helemaal overtuigd van het type split dat u wilt bestellen? Vraag dan een staaltje bij ons aan en wees zeker van de juiste kleur en maat. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Zwart Basalt Grind 8-mm Siersplit Basalt is vanwege de hardheid van de steensoort geschikt voor het verharden van tuinpaden en opritten. Het fijne aan siergrind is dat het enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt. Het grind is zeer hard en daardoor geschikt voor zware belasting zoals. Kijlstra basalt split - mm bigbag Het basalt split van Kijlstra.


Grin split (steenslag) zijn echte oerproducten uit de natuur. Voor elk denkbare sfeer is er een variant. Tip: in combinatie met een vaste tegel geeft grind een speels accent aan een moderne strakke tuin.


Zo kun je grind gebruiken als tuinpad of oprit, maar ook kunnen de kiezels een decoratieve functie hebben. Siergrind Basaltsplit antraciet 8-mm zak kg Dit middelgrove 8-mm split in de kleur basalt antraciet is zowel geschikt voor uw terras als het aanleggen van een (tuin)pad. Dit split is van het A-merk EXCLUTON.


Populair antracietkleurig gesteente, staat prachtig in allerlei tuinen. Voordelig en snel leverbaar. Het antraciet zwart basalt split - mm gebruikt u in borders en in niet geschikt voor opritten. Bij nat weer is de kleur antraciet zwart , bij zeer droog weer grijs. Met een zak van kg grind of split bedekt u 0. Nieuw Ophalen of Verzenden.


De steen is ook na een langere periode redelijk kleurvast. Het materiaal is zeer hard en onverslijtbaar, omdat het gestolde stenen zijn uit vulkanische gebieden. Prachtig donkergrijs split. We leveren split waar ook hoveniers en aannemers mee werken: dus prima split voor een aantrekkelijke prijs. En in big-bag vanaf 500kg.


Het is zeer hard en enorm slijtvast en is daardoor ideaal voor plaatsen met zware belasting. Zwarte basalt split komt uit steengroeves, heeft daardoor puntige vormen en zal minder wegrollen op uw oprit of tuinpad dan grind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts