dinsdag 21 november 2017

Brievenbus klassiek

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Betaal slechts € verzendkosten.

Alle brievenbussen vind je op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Nostalgische brievenbus Bent u de trotse bezitter van een oud monumentaal pan een sfeervol herenhuis of prachtige boerderij? Een nostalgische brievenbus zorgt voor een compleet plaatje.


De Kolombrievenbus van V-Part is een brievenbus met een klassiek design. Er zitten twee deurtjes in deze brievenbus om de post eruit te halen. Voordeel hiervan is dat u deze brievenbus ook achter een hekwerk kunt plaatsen!

De aluminium brievenbussen zijn zeer stabiel, bieden veel ruimte en worden (indien van toepassing) inclusief slot en sleutels geleverd. Via het deurtje kunt u gemakkelijk de post uit de brievenbus halen. Originele Amerikaanse brievenbus Verzinkt staal. Klassiek design Koperen kleur Wand model.


Aanbiedingsprijs € 10Normale prijs € 1280. Wordt geleverd met extra veilig 6-pins Ruko cylinderslot. Afmetingen (hxbxd): 500x350x1mm. Zo kunt u eenvoudig zelf beslissen hoe u de brievenbus plaatst en wat u daarbij nodig heeft. Deze brievenbus biedt ruimte voor grote hoeveelheden post, kranten en reclame.


In geval van twijfel adviseren wij u altijd om even contact met ons op te nemen. Vrijstaande brievenbus op een voet, in klassieke Engelse stijl. De brievenbus is vervaardigd uit gegoten aluminium met een dubbellaagse poedercoating. Het uitnemen van de post kan via het deurtje aan de voorkant of het deurtje aan de achterkant. De bussen ogen klassiek , brocant en authentiek.


De meeste modellen hebben een sierlijk en bewerkelijk design. Andere modellen zijn zo gespoten dat het antieke nóg meer benadrukken. Een klassieke brievenbus is niet alleen geschikt voor mensen met een oud herenhuis, oude villa of boerderij.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Aangeboden: brievenbus met de ptt posthoorn gemaakt van aluminium met een dubbele poedercoating in donkergroen compleet met slot en sleutels. Door de nostalgische vormgeving past deze staande brievenbus perfect bij een pitoresk huis.


De mooie afwerking en ruime inhoud van deze klassieke brievenbus maken dit tot een tijdloze top brievenbus. Filteren op Prijs Sorteren op Standaard Weergave Standaard. Brievenbus klassiek in beton of aluminium. Iedere brievenbus heeft onderhoud nodig dus ook een RVS brievenbus. Onderhoudsvrije brievenbussen bestaan niet, er zal altijd vuilaanslag op de brievenbus komen, de brievenbussen staan immers buiten.


U voorkomt voor een groot deel de vuilaanslag door met regelmaat de brievenbus schoon te maken. Tochtklep voor brievenbus gemaakt van massief messing in de kleur brons antiek (ook verkrijgbaar in de kleur gepolijst messing). De klep van de brievenbus is geveer wordt aan de buitenzijde geplaatst en gaat naar binnen open. De juiste brievenbus past natuurlijk naadloos bij uw woning.


Daarom vindt u bij ons altijd een gevarieerd en groot aanbod brievenbussen. Deze bestelt u gemakkelijk online en wij leveren hem snel af bij u aan de deur. Mocht de brievenbus toch niet zo goed bevallen, dan kunt u deze altijd retourneren. Dat is de service van de Online Deurbeslagshop!


In Engeland weten ze als geen ander dat zelfs de brievenbus de charme van de woning opvijzelt. Een Engelse brievenbus betovert je, charmeert je en maakt dat je verliefd wordt op de Engelse stijl en wat daarbij hoort. Engeland staat bekend om klasse, etiquette en wellicht ook om een koninklijk tintje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts