donderdag 23 november 2017

Aux kabel met versterker

Alles voor storingsvrije en haarscherpe kabel -tv. Officiële Hirschmann dealer. Gratis verzending boven € 150. Specialistisch advies nodig? Klusartikelen voor de laagste prijs.


AUX Kabels Winkel Online - Goedkoopste AUX Kabel en elektronica winkel online, behalve AUX Kabels vind u op onze site ook 170.

HQ Stereo voorversterker met schakelbare aux ingang. Om je mp3-player hierop aan te sluiten, heb je een simpele mm kabel met een jack- naar RCA-aansluiting nodig. Het aansluiten van je platenspeler is al iets minder makkelijk.


Theoretisch kun je die ook zonder een speciale kabel op je versterker aansluiten. Het is dan alleen de vraag of het ook daadwerkelijk functioneert. Een aux kabel wordt vaker gebruikt en hiermee duiden we de afmeting van 3. Verschil tussen Jack kabel en Aux Kabel.


De Jack kabel wordt juist weer vaak gebruikt als term bij professionals die iets met muziek doen.

De AUX - kabel heeft verschillende soorten pluguiteinden, waarvan de jackplug de meest gangbare is. Een andere naam voor een AUX - kabel is de jack- kabel. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten.


Met de mm mini jack- kabel sluit je bijvoorbeeld je mp3-speler aan op een koptelefoon. AUX kabel Stereo Winkel Online. Op mijn versterker zit een aux -ingang. Ik heb daar thuis middels een voorversterker een pickup aangehangen.


Maar als ik er een cd speler inhang, heb je een digitaal signaal. Weet een versterker dan of het signaal analoog of digitaal is en stuurt die het al dan niet door naar een dac? Jack Aux Kabel Stereo meter zwart. Deze stereo audiokabel met mm connectoren is geschikt voor het verbinden van.


Aux ( Auxiliary) Een versterker (voor-, geintegreerd of tuner-) bevat meerdere ingangen. Op deze ingangen kunnen verschilllende bronnen worden aangesloten (bijvoorbeeld een CD-speler). Op de Aux kan elke willekeurige signaalbron worden aangesloten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dan zijn de coax- kabel of RCA- kabel ideaal om signalen over te zetten. En als je echt specifiek op zoek bent naar een audiokabel, dan heb je ook genoeg keuze.

Neem bijvoorbeeld een optische kabel met de storingsvrije glasvezelverbinding of de populaire jack-kabels om microfoons, koptelefoons of je instrument aan te sluiten op je geluidsinstallatie. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De kabel heeft een diameter van milimeter, de kabel is daarom ook bekend onder de term mm kabel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Hallo ik zit met een probleem. Ik heb een samsung smart led tv en een wat verouderde jvc versterker voor mijn surroun alleen krijg ik het niet voor elkaar om mijn tv geluid over mijn surround te krijgen. Ik heb hem aangesloten met een optische kabel en mijn tv geluid ingesteld op externe geluidsbron, zoals op een filmpje te zien is.


Ik wil weten wat ik precies nodig heb om mijn oude versterker aan te sluiten op mijne nieuwe tv. Ik kon bij mijn oude televisie een tulp naar aux kabel gebruiken maar aangezien mijn nieuwe televisie geen aux heeft lukt dit niet. Ik doe het ook, via een Creative Live! Werkt prima, maar aan het begin van dit topic werd gezegd dat het signaal te zwak zou zijn. Het signaal dat er bij mij binnen komt, op de versterker is juist te sterk en dient verzwakt te worden.


Om een aux kabel te verlengen heb je meerdere opties. Je kan een verlengkabel gebruiken. Dat is een kabel met een mannetje (male) en een vrouwtje (female) plug. De vrouwelijke aansluiting kan je verbinden op je bestaande aux kabel.


Verlengkabels zijn er tot lengtes van ongeveer tien meter. Een 4-polig Jack kabel kunt u tevens gebruiken om een videosignaal te versturen. Op zoek naar een audio kabel Bekijk en vergelijk een ruim assortiment bij de beste shops! Deze kabels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.


Bestel direct online voor de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts