donderdag 30 november 2017

Tuinatelier

Dé specialist in terrasoverkappingen, serres, stalen deuren en houtbouw. Direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Het houten tuinatelier is op maat gemaakt, uitgevoerd met een zadeldak en compleet geïsoleerd. Doordat het tuinatelier is geïsoleer kan onze opdrachtgever maanden per jaar genieten van de houten werkruimte in de tuin.


Het gerealiseerde tuinatelier van hout in Utrecht, is voorzien van gevelbekleding dat verticaal is aangebracht. Atelier Termaaten onderscheidt zich door brede inzetbaarheid.

Voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis en tuin kunnen wij u van dienst zijn. Tuinatelier bouwen in uw eigen tuin! Hoe moet de lichtinval uw tuinatelier zijn? Moet het atelier goed geïsoleerd worden?


Kortom wat zijn de kosten en mogelijkheden? Informeer hier naar bij Solilux. Beleef dé start van het tuinseizoen. Op deze pagina vind je informatie over het tuinatelier.


Stijlvol en kunstzinnig ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals een smart-tv (met gratis gebruik van Netflix), een koelkast, magnetron, Philips Senseo en koffiezetapparaat, waterkoker, eigen badkamer met douche en toilet, en centrale verwarming!

Met Oase tuinatelier hebt u een betrouwbare partner voor uw buitenhout. Indien u liever zelf de handen uit de mouwen steekt kunnen we u begeleiden met ons kwalitatief buitenhout. Ook begeleiden zij de aanleg van uw tuin. Wilt u graag een groot of klein luxe tuinatelier ? Beide is geen probleem voor De Verandaspecialist.


Zo kunt u zelf kiezen in welke stijl uw toekomstige tuinatelier gebouwd moet worden. Veelvoorkomende stijlen zijn landelijk, modern of klassiek. Een overdaad aan bloei, waartussen je je werktafel hebt staan. Kijk ook bij De Jasmijn bloeit.


Jammer dat je de werkstukken hier niet in het echt kunt zien. Van alle gemakken voorzien, origineel en zeer smaakvol ingericht met o. Maar maak gerust een afspraak. Irene zelf en een vaas met een prachtig boeket uit de tuin.


In elk van deze tuinen ervaart u de seizoenen van dichtbij en vergeet u de dagelijkse stress. Ondanks de hitte gaan onze vakmannen de laatste week volop door om nog een aantal klanten blij te maken met een prachtig bijgebouw. Deze houten tuinatelier met veranda is vandaag opgeleverd te Heilige Landstichting. De sedum groendak bloeit volop en geeft verkoeling aan de veranda en tuinatelier. U loopt tegen een probleem in de tuin aan of heeft een wens om de tuin te vernieuwen.


U heeft misschien zelf al het nodige ondernomen.

Sandra Korstanje van SK tuinatelier weet hoe lastig dit kan zijn. Wij kunnen uw atelier sleutelkaar opleveren. Wel zo handig, zo hoeft u nergens meer naar om te kijken!


Bij de bouw van een atelier zijn er altijd omliggende zaken. U kunt denken aan het grondwerk, de bestrating, de fundatie, de elektriciteit en de complete technische installatie. Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. Echt stalen opdekdeur, geen aluminium! Voorzien van veiligheidsglas.


Wij maken al onze deuren zelf in onze werkplaats in Haarlem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts