maandag 6 november 2017

Opblaasbare spa

Whirlpools vergelijk je op Beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit is namelijk het merk Intex. Intex staat al jaren bekend om hun kwalitatief zeer hoge producten dat voor een aantrekkelijke prijs te koop is. Een spa zorgt voor ontspanning van spieren en geest.


Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen.

De Intex PureSpa opblaasbare spa ’s zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Binnen een mum van tijd opgeblazen en zo weer in de schuur voor de winterperiode. Intex, NetSpa, Aquaparx, Lay-Z en Bestway voor de scherpste prijzen van NL!


Zo ook onze opblaasbare spa. Ook is er bij ons de ruimte om uw spa te testen. Zo weet u zeker dat u een verstandige aankoop doet. In deze categorie vindt u alle opblaasbare spa modellen die geschikt zijn voor maximaal personen. Elke spa is voorzien van een sterke en duurzame PVC liner en hebben een prachtig design.


De spa ’s verschillen daardoor ook in grootte, waardoor voor elke tuin of binnenplaats wel een geschikte spa te vinden is.

Onze hoogwaardige producten. Als specialist in opblaasbare producten heeft Intex een naam hoog te houden. Opblaasbare jacuzzi van Intex. Deze zijn extreem sterk uitgevoerd. Als de SPA volledig opgeblazen is, is het verschil met een niet- opblaasbare jacuzzi nauwelijks merkbaar.


Get Intex Pure Spa Deluxe. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Met de opblaas spa kunt u heerlijk bubbelbaden met het hele gezin, tegen een zacht prijsje. Prijs per stuk- Lay-Z Spa St. De opblaasbare spa is binnen minuten opgezet en opgeblazen.


De buiten en binnenkant van deze opblaasbare spa is voorzien van 6mm gelamineerd pvc. Je kunt de spa opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Gemaakt van duurzame Fiber-tech technologie zorgt ervoor dat u met een Intex spa geniet van de ultieme spa beleving. Lekker genieten en relaxen met familie of vrienden! Niets is beter dan heerlijk ontspannen omringd door duizenden bubbels na bijvoorbeeld een lange dag werken.


Met enkele handelingen staat een opblaasbare spa binnen minuten! Na wat research kwamen we uit bij de Intex Pure Spa Bubble Therapy. In je eigen opblaasbare spa kom je helemaal bij na een stressvolle dag, een inspannende sportdag of gewoon om je lichaam helemaal te verwennen.


Deze opblaasbare spa is geschikt voor maximaal personen en heeft wel 1krachtige bubbels om u een heerlijke massage te geven.

In onze opblaasbare spabaden zitten tot wel airjets verwerkt die zorgen dat u een heerlijke massage ondergaat. U kunt uw opblaasbare spa vandaag nog voordelig aanschaffen bij Fonteynspas. Houd er rekening mee dat het verbruik van de spa sterk afhankelijk is van o. De kosten van kWh zijn ongeveer cent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts